Multiresource
Image default
Vervoer en transport

Kies voor een gespecialiseerd transportbedrijf uit Etten-Leur

Het is goed mogelijk dat u uw producten wilt transporteren naar de consument van uw product, echter kan het lastig zijn om de logistiek rondom de verzending te regelen. Hier komt namelijk veel bij kijken, het is echt niet enkel een pakketje van deur naar deur brengen. Heeft u behoefte aan de hulp van een ervaren transportbedrijf uit Etten-Leur om het transport van uw producten uit handen te nemen? Schakel in dat geval Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransporten in. Deze specialisten beschikken over een uitgebreid wagenpark en vele gecertificeerde chauffeurs die uw producten graag van A naar B vervoeren. Het is daarnaast mogelijk om deze specialisten in te schakelen voor de overslag van uw producten. Zij beschikken namelijk over een grote opslag, waar uw goederen veilig opgeborgen kunnen worden voordat deze verzonden kunnen worden. Deze specialisten nemen dan ook een groot gedeelte van uw logistieke processen uit handen.

De verschillende diensten van deze specialisten

Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransporten, een transportbedrijf uit Etten-Leur, beschikt over een uitgebreid wagenpark. Dit wagenpark bestaat uit grote en kleine voertuigen, die ieder uitermate geschikt zijn voor diverse transporten. U kiest er bijvoorbeeld voor om een voertuig met een gekoelde laadbak in te schakelen, zodat u verse producten kunt transporteren. Het is daarnaast ook mogelijk om bevroren producten te vervoeren bij deze specialisten, aangezien zij ook over voertuigen met een vriesfunctie beschikken. Wilt u zowel gekoelde als bevroren producten vervoeren, maar wilt u niet twee verschillende voertuigen inschakelen? Deze specialisten bieden de mogelijkheid tot multitemp transport, waarmee verschillende atmosferen in dezelfde laadback gerealiseerd worden. Het is hiermee dus mogelijk om verschillende producten tegelijkertijd te vervoeren.

Neem contact op met deze experts

Wilt u dit transportbedrijf uit Etten-Leur graag inschakelen voor uw zendingen? Neem dan gerust contact met hen op en bespreek de mogelijkheden. Zij vertellen u graag meer, ook over de mogelijkheden met betrekking tot sneltransport.