Multiresource
Image default
Vervoer en transport

Verhuur van verschillende type aanhangers bij JobCar

Op vakantie met de auto? Een aanhanger huren doet u bij JobCar! De website van Jobcar.nl is een professionele aanhangwagenverhuurder in Etten-Leur. De toonzaal, gevestigd aan de Sigarenmakerstraat 12, bereikt u via de A58 of de N389. In de showroom staan drie bagagewagen modellen opgesteld. Een Stema wagen met een laadvermogen van 452 kilo en twee Anssems aanhangers waarin respectievelijk 361 en 594 kilo vervoerd kan worden. In alle drie de gevallen gaat het om een dichte aanhanger: de wagens zijn waterdicht afsluitbaar met een slot op de klep. Uw tent, kleding en andere spullen zitten veilig opgeborgen. De openingen zijn ruim, dus in- en uitladen gaat snel en eenvoudig.

Aanhangers die u kunt huren bij JobCar

Ook voor andere aanhangers kunt u terecht bij JobCar. We noemen:

–        een open aanhanger;

–        een gesloten aanhanger;

–        een autoambulance;

–        een kiepaanhangwagen.

De elektrisch aangedreven kieper is met name handig om grond, stenen en ander zwaar afval te vervoeren. Het laadvermogen van de kipper is 1385 kilo. Hij is makkelijk te bedienen met een drukknop. De zij- en achterkanten kunnen naar beneden geklapt worden. De kiepaanhanger is geremd en heeft een dubbele as. Bedenk dat u rijbewijs BE moet hebben om met de kipper te mogen rijden. Aanvullende aandachtspunten zijn:

–        u moet naast uw rijbewijs een ID-kaart of paspoort overleggen;

–        JobCar is 7 dagen in de week geopend van 08.00 tot 22.00 uur;

–        u dient vooraf te betalen.

Aanhanger reserveren

Via jobcar.nl kunt u zelf een aanhanger reserveren. Klik op ‘reserveer direct’ voor het invulformulier met agenda. Allereerst geeft u de dag en tijd van ophalen door. Vervolgens de datum en het tijdstip waarop u de aanhanger retour brengt. U krijgt nu te zien welke aanhangwagens in de betreffende periode nog beschikbaar zijn. U kiest er een uit en klikt op het rode blokje met ‘reserveren’. Er verschijnt een nieuw invulblad voor uw voor- en achternaam, emailadres, telefoonnummer en adres. Alles compleet? U kunt de reservering definitief maken.

Als u twijfelt over welke wagen in uw geval het meest geschikt is, kunt u contact opnemen met het JobCar-team. De medewerkers zijn telefonisch bereikbaar via 076 – 50 20 502. Mails worden zo veel mogelijk dagelijks beantwoord. Het mailadres luidt info@jobcar.nl.

https://www.jobcar.nl/