Multiresource
Image default
Vervoer en transport

Stazakken in vele soorten en maten

Stazakken in vele soorten en maten

Stazakken zijn populaire voedingsverpakkingen. Dat heeft een reden: de zakken kunnen door de voorgevormde bodem rechtop blijven staan. Vandaar dat de verpakkingsvorm ook wel een stand up pouch wordt genoemd. Voedingsmiddelen als poeders, vloeistoffen en granulaten zijn zeer geschikt om te worden verpakt in een stazak.

Copacker Macropack

Macropack is een Nederlands verpakkingsbedrijf dat ook internationaal bekend staat als een toonaangevende loonverpakker. Zij verpakken voedingsmiddelen op een veilige manier. Het afvullen van stazakken gebeurt op een uitgebreid en modern machinepark.

De mogelijkheden zijn bij Macropack eindeloos. Welke soorten, maten, materialen, kleuren en uitvoeringen u ook wenst, al vanaf 10.000 stazakken is het allemaal mogelijk. Ook een stazak bedrukken met uw bedrijfslofo of bedrijfsnaam is mogelijk. Een bedrukte stazak is uniek en staat professioneel. De pouch bedrukt u naar eigen wensen en eisen.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Macropack staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Het verpakkingsbedrijf zoekt de grenzen op van het verpakken. De medewerkers zoeken altijd naar nieuwe, innovatieve mogelijkheden.

U vindt bij Macropack allerlei soorten verpakkingen in verschillende maten: stazakken, sachets, stickpacks, potten, spouted pouches, pillowbags en doypacks. Wilt u meer te weten komen over Macropack en stazakken afvullen? Bezoek dan de website van Macropack.

Macropack Adres: Reaumurstraat 13, 3846 BZ Harderwijk Telefoon: +31 (0)341-370314 Provincie: Gelderland

https://www.macropack.nl/