Multiresource
Image default
Vervoer en transport

Verhuizen zonder stress

Alleen al het inpakken van tientallen dozen bij een op handen zijnde verhuizing is iets wat menigeen doet gruwelen. Om nog maar niet te spreken over het lastig terug kunnen vinden van alle spulletjes als deze na een verhuizing eenmaal in de nieuwe woning zijn gearriveerd. Nee, verhuizen is voor velen geen pretje. Tenzij u natuurlijk hulp inschakelt.

De verhuisservice van Flo-rent uit Heteren is namelijk gespecialiseerd in het professioneel verhuizen van particulieren en is daardoor in staat om een groot deel van uw verhuisstress op zich te nemen.

 

Allround verhuisservice

 
De dienstverlening van Flo-Rent beperkt zich namelijk niet alleen maar tot het transporteren van dozen en meubilair van woning A naar woning B. Ook bij het voortraject van een verhuizing zijn de medewerkers van deze verhuisservice u graag van dienst. Heeft u bijvoorbeeld vanwege een drukke baan geen tijd of gelegenheid om al uw huisraad zelf in te pakken, dan neemt Flo-Rent graag die taak van u over. Maar ook op de dag van de verhuizing doet deze verhuizer desgewenst meer dan alleen maar puur dozen en meubels sjouwen. 

 

De medewerkers kunnen u namelijk ook behulpzaam zijn met het verwijderen van lichtarmaturen en het demonteren van grote meubelstukken, zoals bedden en kasten. Uiteraard zorgen de experts van Flo-Rent er ook weer voor dat diezelfde armaturen in op de juiste plekken in de nieuwe woning komen te hangen en dat de gedemonteerde meubels bij aankomst weer in elkaar worden gezet.

 

Zelf verhuizen kan natuurlijk ook

Geeft u er ondanks onze uitmuntende dienstverlening toch de voorkeur aan om zelfstandig te verhuizen? Ook dan bent u bij Flo-Rent aan het juiste adres. Zo kunt u een verhuislift huren, zodat u niet talloze keren met een zware lading een of meerdere trappen op of af hoeft te lopen. Tenslotte biedt de zelfstandige verhuisservice van Flo-Rent u ook de optie om een verhuiswagen met of zonder chauffeur te huren.