Multiresource
Image default
Vervoer en transport

Op zoek naar een nieuwe kipper?

Op zoek naar een nieuwe kipper?

Een van de meest veelzijdige aanhangwagens is de kipper. Dit is dé ideale hulp voor zowel professional als amateur. De kipper wordt gekarakteriseerd door een chassis uit twee delen en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een kwalitatief sterke kipper met veel mogelijkheden? Dan raden wij het aan om een kijkje te nemen tussen de kippers van EDUARD. Dit merk heeft al sinds 2013 kippers in het assortiment en hebben in die tijd een belangrijk marktaandeel veroverd. Dit kan alleen met een kwalitatieve, sterke aanhanger die aan strenge eisen voldoet. Meer weten over de kippers van Eduard? We vertellen je er graag alles over in deze blog.

Wat is een kipper?

Een kipper is een plateauwagen die de mogelijkheid heeft om de laadvloer te kippen. Er zijn kippers die enkel achterwaarts kunnen kippen, maar er zijn ook kipper die zelfs driezijdig kippen. Een kipper is een ideaal middel om losse lading zoals grind of zand te verplaatsen. Naar verschillende afmetingen zijn de kippers van EDUARD verkrijgbaar met een handpomp of elektrische aansturing van de hydraulische pomp.

Bepaal zelf de afmetingen van de kipper

De kippers van EDUARD zijn speciaal ontworpen om eenvoudig losse ladingen te storten. De achterwaartse kippers zijn verkrijgbaar als enkelasser en tandemasser en ongeremd of geremd. De driezijdige kippers van dit mark zijn dubbelassig en geremd. Naast de diverse laadvermogens zijn de kippers ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Dit merk biedt een handige configurator aan waar u zelf uw kipper kunt samenstellen. Zo weet u zeker dat dit merk de ideale kipper voor u heeft.

Meer weten over de kippers van EDAURD?

Naast kippers heeft EDUARD nog veel andere aanhangwagens. Aanhangwagens van EDUARD kunnen worden uitgerust met een verscheidenheid aan accessoires. Op de site van het merk vindt u foto’s en meer specifieke informatie over onder andere de kippers. Wilt u liever persoonlijk contact? Dan kunt u contact opnemen met een van de dealers van het merk. Deze vindt u op de contact pagina op de website van EDUARD. De dealers staan u graag te woord.

https://www.eduard.nl/kippers/