Multiresource
Image default
Bedrijven

Klemmenkast op maat laten maken

In branches waar veel met elektriciteit wordt gewerkt hebben bedrijven klemmenkasten nodig. In een klemmenkast worden de stroom voerende delen veilig en droog doorgevoerd. De besturingscomponenten zijn beschermd tegen invloeden van buitenaf, invloeden als water en stof. Het heeft een afneembaar deksel. Dit resulteert in een betere afdichting en groter gebruiksgemak.

Paneelbouwer Scholten Panelen

Een ervaren producent van klemmenkasten is Scholten Panelen. Deze paneelbouwer is gespecialiseerd in maatwerk klemmenkasten. Sterker nog, in Nederland is Scholten Panelen toonaangevend marktleider op het gebied van paneelbouw. Wanneer u een klemmenkast op maat wilt laten maken is Scholten Panelen de juiste partij.

Hoge kwaliteit

Wat maakt Scholten Panelen zo goed? Ten eerste werken er medewerkers die een hoge standaard leveren, met andere woorden: de kwaliteit is altijd hoog. Alle klemmenkasten worden gebouwd volgens de laagspanningsnorm. Tevens zijn de paneelbouwers in het bezit van het VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggeven) certificaat. Dit betekent dat ze zelfstandig en veilig kunnen werken.

Concept op maat

Ten tweede biedt Scholten Panelen een compleet concept op maat, alles om uw klemmenkast zo goed mogelijk te laten werken. Dit bedrijf is merk onafhankelijk. Ze ontzorgen u en maken en installeren de klemmenkasten volgens de geldende normen. Op die manier geven ze u de garantie dat uw producten ook aan de geldende eisen voldoen.

Korte lijnen

Als derde voordeel heeft Scholten Panelen een klantgerichte instelling. Ze werken echt met hun klanten samen en onderhouden korte lijnen. Mocht een klant hulp nodig hebben bij zijn klemmenkast, dan staan de monteurs van Scholten Panelen paraat. Bij Scholten Panelen draait het allemaal om de persoonlijke benadering.

Duurzaamheid

Tot slot hecht Scholten Panelen waarde aan duurzaam verantwoord ondernemen. Zo zijn ze in het bezit van een CVA-certificaat. Daarnaast zijn ze ISO 9001 gecertificeerd.

Geïnteresseerd in een klemmenkast op maat? Ga dan zeker naar de website van Scholten Panelen en vraag een offerte aan!

https://www.scholtenpanelen.nl/