Multiresource
Image default
Electronica en Computers

Koop uw wind-up statieven bij deze specialist

Voor sommige industrieën, zoals de entertainmentindustrie, zijn wind-up statieven onmisbaar. Hiermee takelt u eenvoudig en soepel onder andere trussen of lichtbronnen omhoog, die u nodig heeft om bijvoorbeeld een podium mee op te bouwen. Het is in dit geval prettig als u werkt met kwalitatief hoogwaardige wind-up statieven. U zult immers behoorlijk wat sjouwwerk verrichten, dus het is fijn als u dan kunt rekenen op goede kwaliteit en stevige statieven. Wilt u weten waar u dergelijke wind-up statieven voor een goede prijs kunt aanschaffen? Lees dan verder.

Statieven die voldoen aan belangrijke veiligheidseisen

Vele klanten zijn al jaren erg tevreden over de producten en diensten van Wytec Trade. Dit bedrijf heeft allerlei audio-, video- en lichtapparatuur in het assortiment, inclusief gerelateerde producten als wind-up statieven. U vindt hier enkel producten van hoogstaande merken. De wind-up statieven die u bij deze specialist kunt bestellen, zijn de volgende typen:

  • Showtec Basic 2800 Wind-up
  • Showtec Pro 3500 Wind-up stand
  • Showtec Basic 3800 Wind-up

Deze statieven zijn gemakkelijk en snel op te draaien tot een maximale hoogte van 2,8, 3,5 of 3,8 meter. De minimale hoogte bedraagt 1,5 meter. Elk statief is volledig vrij van kabels, waardoor u niet alleen vrij zicht behoudt over de vloer, maar ook extra gemak heeft bij het verplaatsen van de statieven. De statieven staan bovendien bekend om hun goede stabiliteit. Deze voldoen aan voldoen aan de TUV- en GS-eisen én worden voorafgaand uitvoerig getest. Dit maakt dat u verzekerd bent van een product dat zijn werk goed doet, lang mee gaat en prettig en veilig in gebruik is.

Naar welk statief gaat uw voorkeur uit?

Weet u al welk statief uw voorkeur heeft? Wacht dan niet langer en bestel deze direct online bij deze specialist. U ontvangt deze snel op het gewenste adres, zodat u het statief binnen de kortste keren in gebruik kunt nemen. Wanneer u interesse heeft, maar nog meer informatie wenst over de statieven, bent u altijd welkom om contact op te nemen met Wytec Trade. De vriendelijke en deskundige specialisten die hier werken, kunnen u van uitstekend advies voorzien.

https://www.wytec.nl/