Multiresource
Image default
Bedrijven

Laat uw goederen vervoeren door een professioneel transportbedrijf

U besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van uw goederen. U wilt dat uw producten zonder kwaliteitsverlies bij de klant arriveren. Door inschakeling van een professioneel transportbedrijf hoeft u hier zelf uw hoofd niet over te buigen en concentreert u zich op uw corebusiness.

Gekoeld goederenvervoer van bederfelijke waren

Zijn uw producten aan bederf onderhevig en zijn speciale omstandigheden vereist tijdens het transport? Gekoeld goederenvervoer is de meest voorkomende manier van transport dat plaatsvindt bij een gecontroleerde atmosfeer. Soms is gekoeld goederenvervoer niet voldoende en moeten goederen diepgevroren vervoerd worden. Andere producten hebben geen koeling nodig, maar moeten verwarmd getransporteerd worden. Ook dit is mogelijk. Geconditioneerd vervoer vergt een enorme investering. Door het vervoer uit te besteden bent u een stuk goedkoper uit en weet u zeker dat uw goederen met behoud van kwaliteit op de plek van bestemming aankomen. Vervoer van stukgoederen, pallets, containers en complete partijen zijn mogelijke opties.

Transport naar het buitenland via een professionele douane inlader

Bent u op zoek naar een douane inlader die u kan helpen bij het internationale transport van uw goederen? Het afhandelen van douane formaliteiten vraagt nogal wat, zeker als u dit niet zo vaak doet. Voor een ervaren douane inlader is dit de alledaagse praktijk. Ook voor advies bij het invullen van importformulieren, verzekeren en vergunningen kunt u bij de douane inlader terecht. Vervoer over zee en via de lucht is ook mogelijk en verder behoort sneltransport indien noodzakelijk tot de mogelijkheden.

Op zoek naar beveiligde opslag?

Moeten uw goederen tijdelijk elders worden opgeslagen of op een externe locatie worden omgepakt of uitgepakt? Een beveiligde opslag is hierbij van essentieel belang. Het grote netwerk van het transportbedrijf biedt volop mogelijkheden.

https://www.sintrex.nl/