Multiresource
Image default
Bedrijven

LED lampen

LED lampen

LED lampen zijn de toekomst. Ze verbruiken minder energie, gaan langer mee en kunnen worden gedimd tot elke gewenste helderheid. Maar het kiezen van een fitting voor uw nieuwe lamp is moeilijk. Deze handige gids helpt u bij het kiezen van de beste fitting voor uw LED-lichtbron, zodat deze veilig en gemakkelijk in elke kamer van uw huis of kantoor kan worden geïnstalleerd. De E27 fitting is een van de meest populaire opties die vandaag beschikbaar zijn . Deze is vooral handig als u een oud plafond heeft waar andere fittingen niet goed of helemaal niet passen! Met deze tips kan iedereen de perfecte E27 fitting voor zijn of haar behoeften vinden!

E14 LED lampen

We weten allemaal dat het juiste licht een groot verschil maakt. Maar het is moeilijk om het juiste licht in uw huis of kantoor te vinden wanneer u het nodig hebt. De E14 LED lamp is perfect voor elke situatie en bespaart tijd, energie en geld! Het maakt niet uit of u ’s avonds wilt lezen, preciezer wilt koken in de keuken of uw woonkamer wilt opfleuren; deze lamp doet het allemaal! Deze LED-lamp past in elke standaard E14 fitting, dus er zijn geen speciale fittingen nodig. U kunt een E14 LED lamp kopen op onze website. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en helderheden (2700K/3000K/4000K). Deze lampen zullen uw leven verbeteren door optimale lichtomstandigheden te bieden waar u ze ook nodig hebt.

E27 LED lampen

De led-lamp is een nieuwe technologie en daarom voor veel mensen onbekend. Ze zijn bang voor de lage lichtintensiteit of ze weten niet hoeveel energie een LED-lamp bespaart in vergelijking met een conventionele lamp. Met onze E27 LED lampen kunt u uw klanten ervan overtuigen dat LED’s zeer helder zijn, energie besparen en langer meegaan dan traditionele gloeilampen. Onze E27-lamp biedt alle voordelen van LED’s, maar in een klassiek design dat in elke kamer past. Bovendien doet ons gloeidraadmodel denken aan de warme sfeer van gloeilampen – zonder kwik, lood of andere schadelijke stoffen. Door dit product te kopen helpt u uw klant geld te besparen met tot 80% minder stroomverbruik in vergelijking met conventionele verlichting. Ook is het gemaakt van hoogwaardige materialen, wat betekent dat het minstens 8 keer langer meegaat dan standaard gloeilampen! En omdat we alleen premium grade materiaal gebruiken is er geen noodzaak voor vervanging tijdens zijn levensduur (25000 uur).

GU10 LED lampen

Wat is een GU10 LED lamp? Een GU10 LED-lamp is een van de populairste soorten gloeilampen die vandaag op de markt zijn. Ze bieden een schitterend, energiebesparend alternatief voor traditionele gloei- en halogeenlampen. Maar wat zijn het precies? En waarom zou u er belang aan hechten? Laat het ons uitleggen.. De naam “GU10” komt van zijn vorm – het is als een omgekeerde kegel met 10 zijden (of ‘bloemblaadjes’). Hij heeft twee pinnen aan de onderkant die u in uw lamp kunt steken. Er zijn veel verschillende opties voor dit type lamp, maar wij helpen u de perfecte lamp voor u te kiezen!

https://123lampenshop.nl/categorie/led-lampen/