Multiresource
Image default
Zakelijke dienstverlening

Letselschade advocaat Den Haag

Bent u voor een letselschade zaak op zoek naar een goede advocaat? Thomas van Dijk heeft als ervaren letselschade advocaat Den Haag al veel slachtoffers bijgestaan. U kunt bij van Dijk terecht als u letselschade heeft opgelopen als gevolg van een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een medische fout door een arts. Letselschade kan ernstige gevolgen hebben op verschillende vlakken van uw dagelijks leven. Er komen vaak veel kosten bij kijken, die u op zijn minst vergoed wilt krijgen. Hiermee kan letselschade advocaat Van Dijk u helpen. Ook voor het claimen van letselschade Zoetermeer kunt u bij Van Dijk advocaten terecht.

Hoe Van Dijk u kan helpen

Thomas van Dijk helpt als LSA advocaat zowel slachtoffers die verwikkeld zijn in een ingewikkelde zaak, als mensen met een situatie die sneller opgelost is. In de loop van de jaren heeft hij ruime ervaring opgedaan in het claimen van letselschade. U kunt er dan ook op rekenen dat Van Dijk en zijn collega’s alle kennis in huis hebben om u te kunnen helpen met uw claim. Er wordt grondig onderzoek gedaan, om het gewenste resultaat te bereiken. U kunt al het juridische papierwerk overlaten aan Van Dijk, zodat u zich kunt richten op uw herstel.

No-cure-no-pay principe

Voorheen was het inschakelen van een advocaat vooral iets voor mensen die hiervoor voldoende financiële middelen tot hun beschikking hadden. Dat is veranderd sinds letselschade advocaten werken volgens het no-cure-no-pay principe. Dit houdt in dat u niet hoeft te betalen, tenzij u de beoogde schadevergoeding ontvangt. Zo loopt u geen financieel risico en bent u ervan verzekerd dat uw advocaat zich optimaal inzet voor uw zaak. U kunt uw zaak bij Van Dijk aanmelden via de website. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen om uw situatie verder te bespreken.

 

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl