Multiresource
Image default
Bedrijven

LSA advocaat inschakelen

Heeft u door een fout van iemand anders een handicap of fysieke schade opgelopen? Dan hoort u een compensatie te ontvangen in de vorm van een schadevergoeding. Deze vergoeding dient de geleden schade te dekken, maar eventueel ook de financiële gevolgen in de toekomst. Dit is bijvoorbeeld het geval als u blijvend letsel heeft opgelopen, waardoor u niet meer kunt werken. Zaken omtrent letselschade zijn vaak ingewikkeld en langdurig. Om het beste resultaat te behalen kunt u hiervoor het beste een LSA advocaat inschakelen. Deze kan u juridisch bijstaan en u veel papierwerk werk uit handen nemen.

Van Dijk advocaat

Tom van Dijk heeft als letselschade advocaat al veel ervaring opgedaan met de meest uiteenlopende zaken. Samen met zijn collega’s helpt hij iedereen die letselschade heeft opgelopen door een bedrijfsongeval, verkeersongeval of een medische fout. Ook is Van Dijk advocaat gespecialiseerd in whiplash gevallen. Deze zaken zijn vaak ingewikkeld, omdat whiplash niet door iedereen wordt erkend als een ernstige aandoening. Van Dijk heeft alle kennis in huis om uw zaak succesvol aan te vechten. Vanuit zijn kantoor in Zoetermeer heeft hij al veel mensen geholpen om de gewenste schadevergoeding te ontvangen.

Vereniging van letselschade advocaten

Niet elke letselschade advocaat mag zichzelf een LSA advocaat noemen. Een LSA advocaat is iemand die aangesloten is bij de Vereniging van Letselschade Advocaten. Om hier lid van te worden, moet aan een aantal strenge eisen worden voldaan. Ten eerste heeft een LSA advocaat altijd meerdere jaren ervaring met letselschade zaken. Met meer dan 15 jaar ervaring voldoet Tom van Dijk ruim aan deze eis. Daarnaast heeft een LSA advocaat de juiste opleiding afgerond en is jaarlijkse bijscholing vereist. Wilt u meer weten over letselschade advocaat Van Dijk? Neem dan gerust contact op of bezoek onze website.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl