Multiresource
Image default
Electronica en Computers

Maak eenvoudig berekeningen met rekenbladen in Excel Eurocode

Als u vaak bouwkundige berekeningen maakt, dan kan dat eenvoudig met Excel Eurocode, en Qec kan u hier uitstekend mee helpen. Zij ontwikkelen deze rekenbladen in Excel, voor het berekenen van bijvoorbeeld de draagkracht van bouwconstructies van hout, metaal, kunststof of andere materialen. Dit scheelt natuurlijk vooral tijd, maar u voorkomt ook fouten en dus gevaarlijke situaties. Ook weet u zeker dat uw bouwconstructies voldoen aan de door u gestelde eisen.

Ontdek de pakketten van dit bedrijf

Bij Qec heeft u de keuze uit diverse pakketten en combinaties ervan, zodat u met Excel Eurocode eenvoudig allerlei berekeningen kan maken. Deze pakketten hebben diverse functies, en u kunt zo diverse berekeningen maken. U heeft de keuze uit diverse pakketten, variërend van een simpel A-pakket tot een geavanceerd D-pakket. Met het basispakket kunt u zo’n 75 simpele berekeningen maken. Wilt u meer ingewikkelde berekeningen maken, kies dan voor een geavanceerd pakket. Zoekt u een pakket waarmee u gewichtsberekeningen kunt doen? Kies dan voor het C-pakket. Met dit pakket kunt u berekenen hoeveel gewicht diverse draagconstructies van diverse materialen kunnen dragen. Wilt u diverse berekeningen kunnen maken, kies dan voor een combinatie van verschillende pakketten. Kies bijvoorbeeld voor het Alles Inclusief Pakket, een combinatie tussen de pakketten A,C en D, die allemaal elementen in zich hebben die handig zijn bij het berekenen van gewichten. Bij dit bedrijf vindt u zo altijd een goed pakket voor de berekeningen die u wilt maken.

Vraag vandaag nog om meer informatie

Wilt u meer weten over Excel Eurocode? Neem dan contact op met de medewerkers voor meer informatie, of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. De enthousiastelingen vertellen u graag meer over de mogelijkheden en ze helpen u graag met het maken van een keuze. Zoek de contactgegevens op de website en lees alvast wat meer over de vele mogelijkheden.