Multiresource
Image default
Bedrijven

Medailles laten maken?

Medailles laten maken door Pinsandmore.nl

Wilt u om wat voor reden dan ook een medaille laten maken? Misschien heeft u een medaille nodig voor de carnavalsvereniging, of voor degene die de tweede en derde prijs hebben gewonnen tijdens een voetbalwedstrijd. Bij Pinsandmore.nl kunt u terecht voor de aanschaf van allerlei medailles en onderscheidingen, die gemaakt zijn met gebruik van verschillende technieken. Het is heel gemakkelijk om de medaille te laten maken met het logo van de vereniging of bijvoorbeeld het bedrijf er op. Meer weten over de mogelijkheden van het laten maken van een medaille op maat zoals carnavalsmedailles? Lees dan vooral verder.

Gepersonaliseerde medailles

Hoe leuk zou het zijn om medailles op maat te laten, geheel in de stijl van de vereniging? Dit doet u door uw logo te laten verwerken op een medaille. Het kan natuurlijk voorkomen dat u nog geen logo ontworpen heeft. Dat is geen probleem, want de grafisch ontwerpers uit het team van Pinsandmore.nl kunnen zonder problemen een heel uniek logo ontwerpen. U kunt al in kleine oplages vanaf 25 stuks medailles laten maken.

Carnavalsmedailles

Heeft u een carnavalsvereniging en wilt u medailles kopen? Bij Pinsandmore.nl kunt u een keuze maken uit twee verschillende soorten carnavalsmedailles. Hierbij kunt u denken aan een medaille carnaval broche, maar ook aan een carnaval medaille in de luxe uitvoering. De mogelijkheden van deze medailles met broche zijn eindeloos. Zo zijn ze leverbaar in verschillende kleuren, waaronder antiek koper en antiek brass. Echter is het ook mogelijk om de voorzijde van een gravure te laten voorzien. Heeft u een voorkeur voor de luxe variant? Deze is leverbaar in glanzend zilver en glanzend goud en beschikt over een inleg met een zwarte plaat met gravure.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de medailles zoals carnavalsmedailles die u door dit bedrijf kunt laten maken? Neem dan gerust een kijkje op de website en vraag geheel vrijblijvend en gratis een offerte aan voor meer duidelijkheid over de prijs. U ontvangt in de meeste gevallen al binnen 48 uur een scherpe offerte.

https://pinsandmore.nl/medailles-en-onderscheidingen/