Multiresource
Image default
Meubels

Met de oud-eiken salontafel heb je een uniek interieur

Een handgemaakt oud-eiken salontafel wie wil dar nou niet? Het maakt je interieur niet alleen heel mooi en warm, maar het is een uniek onderdeel in je woning dat je nergens anders zult tegenkomen. Omdat het allemaal met de hand wordt geproduceerd en de materialen die worden gebruikt over de gehele wereld zijn gevonden, is het onmogelijk om een precies dezelfde oud-eiken salontafel ergens anders tegen te komen. Een uniek element in je woning is toch wel erg leuk en het wordt dus gemaakt van materialen die allemaal zelf worden bewerkt en dat zie je ook terug in het uiteindelijke resultaat van de oud-eiken salontafel. 

Warme materialen

Een oud-eiken salontafel in je woning plaatsen kan ervoor zorgen dat je een heel warm interieur krijgt, omdat er wordt gewerkt met warme kleuren en hout is van zichzelf al een materiaal dat een ruimte snel aankleedt. Je kunt bij het kopen van een oud-eiken salontafel een eigen maat doorgeven en dat is erg fijn omdat je dan altijd de oud-eiken salontafel in je woning kan plaatsen. Heb je liever een lange tafel waar 12 mensen aan kunnen zitten, of heb je een klein huis waar maar een kleine vierkante oud-eiken salontafel in past? Dit is allemaal mogelijk. 

Ontwerp maken door de meubelmaker

Er zal eerst een ontwerp worden gemaakt door de meubelmaker en daar kan jij zelf eventueel nog bij aangeven dat je dit anders zou willen hebben. Dan gaat de meubelmaker aan de slag met de oud-eiken salontafel en heb je binnen een korte periode een mooie tafel in je woning staan. Je kunt altijd langsrijden om te kijken hoe ver de oud-eiken salontafel al is en hoe deze wordt. Het kan bij je worden geleverd en dat is ook wel nodig, want vaak is de tafel behoorlijk zwaar door de materialen waar dit van is gemaakt.