Multiresource
Image default
Bedrijven

Nederlandse bloemenhoning met goede eigenschappen

Bloemenhoning is een geweldig basisproduct, dat in iedere supermarkt te vinden is. De bloemenhoning van Heathen Mead is echter niet te vergelijken met de supermarktvariant. Deze honing van Nederlandse bodem is namelijk koud geslingerd, een methode waarmee smaak en positieve eigenschappen optimaal bewaard blijven. Deze honingsoort is heerlijk door de kwark of op brood. En wat dacht u van bloemenhoning als marinade voor vlees?

Bloemenhoning kopen met een authentieke smaak

Bij Heathen Mead, een webwinkel voor mede, honing en andere honingproducten, kunt u gerust een voorraadje bloemenhoning kopen. Björn en Elvira, de drijvende krachten achter het bedrijfje, staan graag voor u klaar met overheerlijke producten en een goede service. De bloemenhoning – gemaakt van de nectar van diverse bloesems – uit hun assortiment is heerlijk zoet en zuiver. Wilt u ook eens variëren met andere smaken? Bestel dan ook meteen een potje lavendelhoning of klaverhoning.

Kookliefhebbers: hier kunt u goede honing kopen

Als u houdt van bakken en braden met honing, dan kunt u bij Heathen Mead diverse soorten honing kopen die hiervoor geschikt zijn. Zo is klaverhoning het ideale geschenk voor een keukenprinses of keukenprins die graag smaakmakers gebruikt bij het koken. Met honing van klaverbloesem geeft u niet alleen vleesgerechten, maar ook een recept met brie of geitenkaas een speciale twist. De honing is stevig en crème-achtig en daarom ook heel geschikt als broodbeleg. Gebruik dit product ten slotte in de yoghurt of thee als alternatief voor suiker.

Bewaar uw bloemenhoning altijd droog en donker. Elk potje honing heeft een houdbaarheidsdatum, maar vaak is het product veel langer houdbaar dan wordt aangegeven. Zoek de honingsmaak uit die u aanspreekt en wacht niet te lang met bestellen. Voor u het weet is de honing van Björn en Elvira namelijk alweer uitverkocht!

https://heathenmead.nl/