Multiresource
Image default
Bedrijven

Niet-medische echo laten maken

Wil jij een niet-medische echo laten maken? Dan raad ik het je ten zeerste aan om naar echopraktijk Liva te gaan. Deze echopraktijk is opgericht door vier verloskundigen die begrijpen dat het leuk is om naar jouw ongeboren baby te kijken, zonder dat er gezocht wordt naar afwijkingen. Je kunt dus tijdens deze echo optimaal genieten van jouw ongeboren baby, waarbij je meer uitleg krijgt over wat er te zien is. Verder kun je hier ook terecht voor een 3D of zelfs een 4D echo. Op de website van Echopraktijk Liva kun je de tarieven vinden van de verschillende echo’s.

Een goede prijs voor de pretecho

Een groot voordeel van Echopraktijk Liva, is dat je nooit teveel betaald. Op hun website hebben ze een overzicht staan van de diverse mogelijkheden en de prijzen er bij. Ook staat er hoe lang elke echo duurt. Ben je zwanger van een tweeling? Stuur dan even een e-mail naar de praktijk. Ze zorgen er dan voor dat er een afspraak ingepland wordt waarbij er genoeg tijd wordt genomen voor de echo. Dit is een van de zekerheden van Echopraktijk Liva.

Maak een afspraak via de website

Wil jij een echo boeken bij Echopraktijk Liva? Dat kan direct via hun website. Je kunt zelf de locatie, dag en tijd kiezen voor de echo. Op de website kun je tevens meer lezen over de echo’s en hoe dit in zijn werk gaat. Je vindt hier ook veel gestelde vragen. Heb je nog vragen na het doornemen van alle informatie? Dan kun je gerust contact met de echopraktijk opnemen. De ervaren echoscopistes staan klaar om jou een mooie ervaring te geven tijdens de echo. Dus wil jij een echo laten maken? Plan direct een afspraak in!

https://www.echopraktijkliva.nl/echo/