Multiresource
Image default
Bedrijven

Onderzoek naar de Macbook Pro Retina

Om goed onderzoek te doen naar Macbook, voor welke een goede Macbook is, heeft Multiresource onderzoek gedaan naar Macbooks. Wij hebben verschillende Macbooks met elkaar vergeleken en daarbij gekeken naar de user experience en bruikbaarheid van de verschillende programma’s die op de Macbook werken. 

De Macbook heeft verschillende programma’s nodig, om te kunnen functioneren. Over het algemeen zijn dit allerlei goede programma’s die goed en snel werken op de Macbook Pro. De Apple Macbook Pro Retina heeft vele functies waardoor hij sneller en beter werkt dan een gewone Macbook Pro. Ook als het een refurbished macbook is. 

Refurbished Macbook Pro Retina

De Macbook Pro Retina die refurbished is, heeft vele voordelen. Deze is goedkoper en is ook te huren of te leasen. Het leasen van Macbook is niet duur en goed voor vele mensen omdat ze per sé een Macbook willen. Deze Macbook kan zeel lang mee en heeft een batterijduur van wel meer dan 10 uur. Ideaal voor als je onderweg bent of op reis in het buiteland. Wij van multiresource hebben onderzoek gedaan naar de Retina pro 15 inch. Hier onder praten we verder over deze Macbook Pro!

De nieuwe Macbook Retina Pro 15 inch

De nieuwe Retina Pro is dunner en lichter ontwerp. Deze 15-inch Retina Pro kon ook zowel dunner als lichter zijn, omdat het 0,6-inch dikke, 4-ponds chassis dikker en zwaarder is dan dat van de Dell XPS 13. De MateBook X Pro levert je ook een 14-inch scherm op en is nog steeds lichter dan de 13-inch, 3-pond MacBook Pro. Ideaal dus om mee te nemen overal naar toe.

Langere levensduur van de batterij: de 13-inch MacBook Pro duurde slechts 8 uur en 43 minuten op onze web-surftest. Ik zou het geweldig vinden als Apple dichter bij 10 uur zou kunnen komen. En hoewel de 15-inch MacBook Pro een behoorlijke 10 uur en 21 minuten duurde, duurden zowel de XPS 15 als Surface Book 2 meer dan een uur langer. 

Conclusie over de Macbook Pro Retina

Uiteindelijk vanuit MultiResource kunnen we wel stellen dat er vele goede Macbooks zijn, zowel van 13 als 15 inch. Onze voorkeur gaat toch uit naar de 15 inch pro retina, omdat deze sterker en sneller is dan de 13 inch Macbook Pro. Dit zijn grote voordelen die wij graag willen hebben als we er veel op moeten werken. Wil je nou ook een Macbook Pro leasen? Neem dan contact op met www.rentyourmac.com om zo de vraag te stellen of ze nog één beschikbaar hebben voor jou. Je Macbook leasen wordt steeds populairder en wij denken dat dit ook de toekomst heeft. Daarom hebben we ook dit onderzoek in gang gezet, om jullie er vant te overtuigen dat de Macbook Pro Retina echt een goed laptop is, om te leasen of huren. Veel succes met het leasen of aanschaffen er van. 

https://www.rentyourmac.com/

Gerelateerde artikelen

LSA advocaat inschakelen

Verhuizen naar Hoorn

Maak ook gebruik van een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Amersfoort