Multiresource
Image default
Electronica en Computers

Ontdek dit ICT-platform voor uw gemeente of bedrijf

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd ICT-bedrijf dat de digitale omgeving van uw gemeente verzorgt? Gemboxx werkt continu aan het aanbieden van een kwalitatief goede en doelmatige ICT-omgeving die de inwoner en gemeente of een bedrijf in staat stelt om gebruik te maken van een flexibele, veilige en snelle digitale omgeving. Wilt u ook de ICT-omgeving van uw gemeente verbeteren? Ontdek de mogelijkheden die dit ICT-bedrijf voor u wilt realiseren.

Profiteer van het verdeelmodel

Gemboxx is een atypisch ICT-bedrijf met als doel om de digitale veiligheid in Nederland te verbeteren. Deze specialist werkt dan ook niet aan de hand van een verdienmodel, maar een ‘verdeelmodel’. Iedereen die met dit ICT-bedrijf samenwerkt, waardoor iedereen in gelijke mate profiteert van dit nieuwe digitale platform. Door samen te werken met zowel bedrijven als gemeenten, wordt de software die deze specialist aanbiedt, continu ontwikkeld.

Een transparant, veilig en betrouwbaar platform dankzij de helpdesk

Het verlenen en onderhouden van de digitale omgeving van uw gemeente voor zowel werknemers als burgers, laat u over aan dit bedrijf. Deze specialist zorgt ervoor dat de ICT-omgeving van uw gemeente veilig, flexibel, gebruiksvriendelijk en transparant is. Ook kunt u te allen tijde terecht bij de helpdesk van deze specialist, mocht er onverhoopt een storing optreden die niet lokaal kan worden opgelost. Zo bent u verzekerd van de beste service.

Werk samen met dit ICT-bedrijf

De samenwerking tussen de community van gelijkgestemden zorgt ervoor dat de concrete software veilig, flexibel en goedkoop is voor iedereen die bijdraagt aan de missie van dit ICT-bedrijf. Samen geeft u invulling aan de software. Wilt u als ondernemer gebruikmaken van deze nieuwe volledige software voor bedrijven of zoekt u naar een ICT-bedrijf die de digitale omgeving van uw gemeente onder handen neemt? Deze specialist legt u graag meer uit wanneer u contact opneemt. Via de website van dit bedrijf neemt u eenvoudig contact op met het team. Zij voorzien u graag van meer informatie.