Multiresource
Image default
Bedrijven

Ook Engels leren in Den Haag?

Ook Engels leren in Den Haag?

Wilt u ook Engels leren in Den Haag? Engels is een internationale taal die in veel landen gesproken wordt. In welk land u ook bent: met deze taal kunt u zich altijd verstaanbaar maken. Ik heb ervoor gekozen om de taal te leren middels een twee persoons cursus bij Heart of Language. Dit bedrijf leert u de taal middels hypnose. Maar hoe werkt dat precies? Daar vertellen we in dit blogartikel meer over. Lees dus vooral verder!

Behoeften en vaardigheden

Allereerst zijn onze behoeften en vaardigheden onderzocht tijdens een gratis consultatie. Iedereen is immers anders, dus onze behoeften en vaardigheden zijn zeer persoonlijk. Aan de hand van deze behoeften en vaardigheden wordt een programma op maat gemaakt. Door dit programma op maat leerden we op ontspannende wijze de Engelse taal. Doordat we de cursus samen volgen, is het leren van de Engelse taak extra leuk. Naar mijn mening is samen altijd gezelliger dan alleen.

In diepe ontspanning/onder hypnose

Maar hoe werkt dit dan precies? U leert Engels in Den Haag in zeer diepe ontspanning/onder hypnose. Deze methode wordt gebruikt omdat deze door de jaren heen tot veel uitzonderlijke resultaten heeft geleid. Bij volwassenen, maar zelfs ook bij kinderen en tieners. U leert heel snel en gemakkelijk de Engelse taal.

Doordat u in een staat van diepe ontspanning verkeert, wordt uw auditieve perceptie verbetert. Bovendien wordt u ook ontvankelijker voor de ongebruikelijke geluiden die deze taal kent. U bent ontspannen, waardoor u zich beter kunt concentreren. Daardoor houdt u nieuwe elementen beter vast.

Overtuigd?

Bent u overtuigd van de voordelen die het leren van een taal onder hypnose biedt? Neem dan eens een kijkje op de website van Heart of Language en vraag een gratis consult aan. Dat kunt u natuurlijk ook doen voor een andere cursus, bijvoorbeeld voor Spaans leren in Den Haag.

https://heartoflanguage.nl/nl/