Multiresource
Image default
Bedrijven

Op maat gemaakte social media strategie voor het bereiken van uw doelen

Wilt u uw social media strategie uitbesteden? SocialWise richt zich op het MKB en wijdt zich volledig aan uw tevredenheid. Doordat u actief bent op sociale media, komen klanten uw bedrijf tegen en zijn ze sneller geneigd om bij u een bestelling te plaatsen of informatie aan te vragen. Dankzij de ervaring en expertise van SocialWise gaat u strategisch te werk en tilt u uw social media campagnes op slimme wijze naar een hoger plan.

Meer leads, omzet en naamsbekendheid via social media

Net zoals uw bedrijf een ondernemingsplan nodig heeft, is het ook belangrijk om de doelstellingen te bepalen voor uw social media campagne. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk uw investering terugverdienen. Daarnaast is het belangrijk dat uw social media strategie zo goed mogelijk presteert, zodat uw klantenaantal stijgt en uw campagne steeds meer winst oplevert. De social strategie benoemt al uw subdoelstellingen en hoe u deze gaat halen. Denk bijvoorbeeld aan het aantal berichten en bezoekers per maand en aan het aantal leads, bestellingen en omzet per maand.

Gericht uw doelgroep bereiken

Een gestructureerde aanpak is belangrijk voor SocialWise. Deze onderneming uit Zutphen start met een social media analyse, zodat de kansen en knelpunten zichtbaar worden. De adviseur geeft aan wat u kunt verbeteren en hoe u beter zichtbaar kunt worden op sociale media. Na een vrijblijvende, persoonlijke kennismaking kan dit social media marketing bureau een offerte opstellen waarin u uw doelstellingen terugvindt. U kiest gezamenlijk voor de strategie en kanalen die passen bij uw doelen en budget. Door middel van een actielijst, startmetingen en een contentkalender is helemaal duidelijk wat SocialWise op welk moment voor u gaat doen.

SocialWise deelt iedere maand de actielijst met het verrichte werk met u. Daarnaast ontvangt u een eigen dashboard met de statistieken die van belang zijn. Met deze social media strategie bent u dus helemaal op de hoogte van de weg die leidt naar het eindresultaat!