Multiresource
Image default
Zakelijk

Outplacement en ondernemerschap

Outplacement naar ondernemerschap

Loopt u al jaren rond met een idee om een eigen bedrijf te starten. Alleen is het er tot nu niet van gekomen om er eens echt goed naar te kijken. Doordat u nu een uitkering heeft denkt u er wellicht weer over na. Een eigen bedrijf starten is niet niks. Aan de andere kant biedt het juist ook weer kansen.

Werk zonder risico kan niemand u meer bieden. We leven in een flexibele tijd met de bijbehorende kortdurende arbeidscontracten. Ook het starten van een eigen bedrijf brengt natuurlijk risico’s met zich mee. Door uw idee om te zetten in uw eigen ondernemersplan denkt u na over uw onderneming. Hierdoor worden de risico’s ook beter afgewogen. Coaching middels outplacement houdt u en uw zaak in balans.

Mensen die het prettig vindt om zaken eens goed op een rijtje te zetten hebben baat bij de begeleiding van een outplacementbureau. De coach van het outplacementbureau neemt uw idee kritisch onder de loep. Daarna gaat u met de coach aan de slag om de levensvatbaarheid van uw zaak verder te vergroten. Vele anderen hebben met hulp van een outplacement coach succesvol een eigen onderneming opgezet. Door een stapsgewijze aanpak bent u in staat om uiteindelijk geheel zelfstandig uw eigen bedrijf te runnen. Freelance? ZZP’er? Eenmanszaak? BV? VAR? Het kan allemaal middels outplacement naar een eigen bedrijf!


Ouplacement biedt kansen voor ondermerschap én werk vinden in loondienst

Outplacement naar loondienstverband

Naast de begeleiding richting een eigen bedrijf kan een outplacementbureau u ook begeleiden richting een loondienstfunctie. U wordt vanaf dag 1 bijgestaan door uw eigen loopbaanadviseur. Eerst wordenuw wensen, eisen en kwaliteiten in kaart gebracht. Daarna bepaalt u op welke functies u zich in eerste instantie wil richten. Misschien blijkt dat het zinvol is dat u eerst een opleiding of training gaat volgen. Ook bij de aanvraag hiervan wordt u volledig ondersteund. Vervolgens gaat u samen met uw outplacement coach actief op zoek naar de geschikte baan. Hierbij zullen outplacementbureaus niet alleen proberen om bestaande kansen te benutten, maar ook hun eigen netwerk voor u inzetten. Wanneer de passende functie voor u is gevonden blijven zij u begeleiden.

https://www.outplacementverzekering.nl