Multiresource
Image default
Bedrijven

Pelletkachel bbq – voor een authentieke smaak

Velen die van lekker eten houden, geven de voorkeur aan grillen met de pelletkachel bbq om die authentieke smaak in de eigen achtertuin te creëren. Het is de gemakkelijkste manier om uw eten te bereiden, terwijl u ontspant. In de barbecue worden stukjes hardhout, zoals mesquite, hickory of kersen, gevoerd. Al die houtsoorten hebben een verschillende rooksmaak die ze creëren, dus wat u prefereert, is afhankelijk van uw voorkeur.

De moderne barbecue

Een pellet barbecue en met een modern systeem, zoals een hopper, slaat het de pellets op en voert ze automatisch naar de grill wanneer dat nodig is. Veel van de houtpelletgrills van populaire merken hebben digitale controllers. Of u nu op een lage of hoge temperatuur kookt, u kunt de temperatuur regelen voor heerlijke resultaten. Er is een grote verscheidenheid aan pelletgrills met een combinatie van pelletrokers en grills voor als u wilt roken, bakken, braden en smoren. Bij sommige modellen kunnen de pellets automatisch ontsteken en een ventilator met variabele snelheid zorgt ervoor dat ze blijven branden.

Welke bbq past bij u?

Het juiste pellet bbq formaat zal afhangen van uw behoeften en de grootte van de tuin of de gebruikslocatie. U kunt bij ons een uitstekende pelletkachel bbq kiezen, zoals de pelletroker die van grote waarde is, vanwege zijn hoge prestaties. Andere pelletkachel bbq’s hebben een elektronisch geregelde thermostaat en een voersysteem om houtpellets in de roker te voeren.

Ons assortiment

We hebben een grote verscheidenheid aan houtsoorten die smaken creëren die passen bij het voedsel dat wordt gerookt of gegrild. Ziet u uzelf ook al achter de pelletkachel bbq staan? Kijk dan snel op onze site voor een exemplaar dat bij u past!