Multiresource
Image default
Sport

Pitch & Putt Strandhorst

Of u zich nu tot de jongeren rekent of misschien tot de wat ouderen, of u graag een sportieve uitdaging zoekt of het liever wat rustiger aan doet, het spelen van pitch en putt is een vorm van golf die geschikt is voor iedereen. Iedereen kan en mag meespelen, er is geen golfvaardigheidsbewijs voor nodig! Speel eens een potje pitch en putt op een van de vele banen in Nederland, waaronder die van pitch en putt Strandhorst, aan de A28 ter hoogte van Ermelo.

DE REGELS

Pitch en putt wordt gespeeld op een aangepaste golfbaan die zich vooral kenmerkt doordat de 18 holes dichter bij elkaar liggen dan op een reguliere golfbaan. De afstand tussen afslag en de hole bedraagt ergens tussen de 30 en 90 meter. Daardoor is de afstand die met een golfclub en bal moet worden afgelegd goed te overzien. En tegelijkertijd is ook de per voet af te leggen afstand om de 18 holes te voltooien een stuk beperkter dan bij een reguliere golfbaan. Dat maakt pitch en putt een spel dat geschikt is voor een brede doelgroep.

BEDRIJFSFEEST

Wilt u voor uw collega’s een keer een gezellig uitje organiseren? Wilt u uw collega’s van het werk een keer in een andere, meer sportieve omgeving treffen? Pitch en putt is een geweldige activiteit om elkaar in ongedwongen sfeer beter te leren. Bij pitch en putt Strandhorst zijn er diverse mogelijkheden voor zowel grote als kleine gezelschappen. Verdeeld over meerdere kleinere groepen gaat u een sportieve uitdaging met elkaar aan terwijl u geniet van de frisse buitenlucht. Naast de sportieve uitdaging die pitch en putt u biedt is er voldoende tijd en gelegenheid om elkaar te spreken. Omdat pitch en putt gespeeld kan worden op allerlei niveaus is er geen collega die buiten de boot hoeft te vallen.

CATERING

Een feest, ook een bedrijfsfeest, is niet compleet zonder catering. De mensen van pitch en putt Strandhorst denken graag met u mee over het organiseren van de complete aankleding van uw bedrijfsfeest. Of het nu gaat om tien of honderd personen, zij bieden overal een oplossing voor aan. Kiest u voor een complete barbecue na afloop of gaat u liever voor een gevarieerd buffet? Misschien past een uitgebreid borrelarrangement beter in uw programma of wilt u de sportieve uitdaging uitbreiden met een presentatie of een meer formeel gesprek. Bij het centraal gelegen Pitch & Putt Strandhorst vinden ze het een uitdaging om aan uw wensen tegemoet te komen.