Multiresource
Image default
Eten en drinken

Plastic wijnglazen nodig? DisposableDirect!

Een beurs, feest of evenement is niet compleet zonder goede plastic wijnglazen. Heb jij een binnenkort een evenement op de agenda staan, wil je plastic wijnglazen kopen en wil je zeker weten dat je goed voor de dag komt? Kies ervoor je plastic wijnglazen te kopen bij de specialist DisposableDirect. Je vindt hier plastic bekers in allerlei uitvoeringen en voor ieder budget.

Koffie- en drinkbekers van plastic

De plastic bekers van DisposableDirect gebruik je voor zowel warme als koude dranken. Denk aan een lekker kopje koffie of glaasje fris. Ze zijn makkelijk, licht in gewicht, goed stapelbaar en drinken ook nog eens heel gemakkelijk. Extra grip en stevigheid is verzekerd dankzij de geribbelde zijwand. Dankzij het ruim opgezette assortiment vind je altijd plastic bekers die aan jouw wensen voldoen. Ieder product bestel je gemakkelijk via de webshop en bestellingen voor 13:00 geplaatst worden de volgende werkdag al bij je afgeleverd.

Plastic wijnglazen personaliseren

Of het nou om een beurs of festival gaat, op een evenement zijn vaak veel mensen aanwezig. Wil je jouw plastic wijnglazen net dat beetje extra’s geven? Print dan een leuke boodschap of je logo op de plastic wijnglazen. Erg handig ter ondersteuning van je marketingcommunicatie als je een bedrijf bent. Je hebt de keuze om de bovenste of onderste ring te laten bedrukken. Beiden zijn ook mogelijk, we spreken dan van een dubbele drukgang. De bedrukking kunnen we realiseren in maximaal 8 kleuren. Het is mogelijk zelf een bestand aan te leveren of vertel je wensen en er wordt een ontwerp voor je gemaakt!

Scherpe prijzen en goede service

Ben je erover uit welke plastic wijnglazen je wil kopen? Mooi! Een ding is zeker, kiezen voor DisposableDirect is kiezen voor kwaliteit. Goede, stevige bekers die breed inzetbaar zijn. Heb je een bestelling geplaats, maar ben je achteraf toch niet tevreden? Retourneren is mogelijk. Wil je meer weten over deze bekers of heb je een vraag over een ander artikel uit het assortiment van DisposableDirect? Neem gerust contact op, de specialisten helpen je graag verder. Wil je op de hoogte blijven van speciale acties en productnieuws? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

https://www.disposabledirect.nl/