Multiresource
Image default
Vakantie

Populaire vakantiebestemmingen in Europa

De zomer is weer in zicht en je wilt een heerlijke vakantie gaan plannen. De vraag is altijd waar ga je heen? Je hoeft het niet heel ver te zoeken want binnen Europa hebben we genoeg mooie plekken. Daarom hebben we hier voor jou een aantal populaire vakantiebestemmingen in Europa op een rij gezet.

Frankrijk

Frankrijk is een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Je kan er makkelijk met de auto heen en je heeft niet heel lang te reizen. Frankrijk is een groot land dus er zijn genoeg plekjes om de drukte te ontvluchten. Je kan kiezen voor een typische Franse camping, maar er zijn ook genoeg mooie steden met wijngaarden, lekker eten en een mooie gebouwen.

Oostenrijk

Oostenrijk staat bij veel mensen bekend als de perfecte plek om op wintersportvakantie te gaan. In de mooie bergen met sneeuw kan je heerlijk skiën of snowboarden en daarna zijn er genoeg gezellige apres-ski kroegen te vinden. Dit is vaak ook de ideale plek en setting voor het lijstje van populaire vakantiebestemmingen voor mannen.

Spanje

Spanje is een populair vakantieland voor een geslaagde zonvakantie. Iedereen kent de Spaanse eilanden wel. De zandstranden, de warme zon en mooie steden zijn bekende begrippen voor dit land.

Italië

Ook Italië is een bekend vakantieland. Het land staat bekend om de beste pizza en pasta, maar ook om ultiem te genieten van het leven. De campings aan het Gardameer worden altijd goed bezocht, maar Italië heeft ook genoeg steden met een rijke geschiedenis en mooie monumenten. Huur bijvoorbeeld een Vespa en kijk wat Italië allemaal te bieden heeft.

Griekenland

De Griekse eilanden zijn populaire vakantiebestemmingen in Europa. De prachtige natuur, het blauwe water en de aangename temperaturen zorgen ervoor dat het geliefd is. Griekenland heeft genoeg eilanden om de drukte te ontsnappen. Ook Griekenland staat bekend om de mooie stranden, het lekker eten en de rijke geschiedenis.

Turkije

In Turkije zijn veel all-inclusive resorts te vinden. Veel Nederlanders zijn hier fan van, daarom is Turkije ook een populaire vakantiebestemming. Het is de ultieme relax vakantie; lekker in de zon liggen en de hele dag door eten en drinken kunnen bestellen. Ook buiten de vele resorts zijn genoeg mooie plekken in Turkije te vinden.

https://trendheads.nl/vakantiebestemmingen-voor-mannen/