Multiresource
Image default
Electronica en Computers

Professionele camerabeveiliging begint met een CCTV-installatie

Wilt u uw bedrijf, winkel of woning veiliger maken? Dan is een CCTV-installatie iets voor u. Deze professionele camerabeveiliging zorgt er voor dat uw pand beveiligd is. Uit onderzoek is gebleken dat als men weet dat er gefilmd wordt, de drempel hoger is om zichzelf te misdragen. U voorkomt met professionele camerabeveiliging crimineel gedrag. Daarnaast kan u met een CCTV-camera een situatie of gebied controleren. Bij Secudat kan u terecht voor het aanschaffen van producten voor een CCTV-installatie, maar daarnaast voorzien zij u graag van passend advies. Een CCTV-systeem biedt namelijk diverse mogelijkheden.

Een CCTV-installatie, wat is dat?

Closed Circuit TV is de afkorting van CCTV. Deze installatie bestaat uit meerdere camera’s die op een circuit zijn aangesloten. Deze beelden zijn niet openbaar, maar alleen toegankelijk via apparaten die aan dit gesloten circuit zijn aangesloten. Het gehele CCTV-systeem kan u bij Secudat aanschaffen. Dit systeem is uitsluitend bedoeld ter beveiliging en of bewaking van alle soorten panden, ruimtes, maar ook terreinen. Heel veel bedrijven kiezen voor dit beveiligingssysteem om te zien wie hun terrein of gebouw betreedt. U kan de real-time beelden bekijken via de monitor. Het is ook mogelijk om ze op te slaan of terug te kijken als er onderzoek gedaan moet worden naar een bepaalde situatie.

Kies voor een CCTV-installatie!

De CCTV-installatie die u bij deze expert kan aanschaffen bestaat uit een complete CCTV-set. Daarnaast verzorgt Secudat bij aanschaf van deze CCTV-set de installatie. De monteurs van dit bedrijf beschikken over de vereiste diploma’s en voldoen aan de vakbekwaamheidseisen. Dit bedrijf levert dus echt maatwerk! Het CCTV-systeem zorgt ervoor dat uw bedrijf of huis voorzien is van een professionele camerabeveiliging. Lees op de website van deze aanbieder meer over het laten installeren en aanschaffen van een CCTV-installatie. Bekijk daarnaast ook alle andere beveiligingscamera’s van Dahua en Bosch.