Multiresource
Image default
Bedrijven

Ripple verdient geen geld met transacties, maar zal een grote rol spelen.

Ripple is begonnen met het weggeven van zijn digitale geld genaamd XRP, die nodig zijn om transacties af te ronden. Het zal geen geld verdienen met transacties. Het gaat ook goed als de speculatie begint te verdwijnen. Het is verreweg de onbetwiste leider als het gaat om het afwikkelen van transacties. Het is ook bekend om zijn onmiddellijke betalingen vanwege de onmiddellijke validatie door Ripple-knooppunten. Het was een van de best presterende digitale assets in 2017. Ripple lijkt veel op bitcoin, omdat beide gedecentraliseerde grootboeksystemen zijn die zijn gemaakt om transacties overal op internet mogelijk te maken.

Wat is Ripple in vergelijking met Bitcoin?

Ripple kan zo snel omhoog schieten als Bitcoin vandaag is, en misschien bedank je jezelf in vele jaren. Nu lijkt het erop dat Ripple de problemen heeft aangepakt en de boete heeft betaald en vooruit gaat, en dat is hoe het gewoonlijk werkt telkens wanneer een bank of een ander geldservicebedrijf erbij betrokken is. Ripple is een online wereldwijd betaalnetwerk waarmee transacties in elke valuta tegen een lage prijs kunnen worden gemaakt. Het maakt gebruik van een iteratief consensusproces. Ripple wordt ook ondersteund door tal van gevestigde beleggers die een extra laag financiële stabiliteit bieden. Ripple en het Ripple-netwerk hebben de potentie om volledig te veranderen hoe we valutatransfers benaderen.

Ripple is geen valuta. Het fungeert als een groot padzoekalgoritme om de beste route te vinden voor die dollar om een ​​euro te worden. Het is een wereldwijd vestigingsnetwerk. Het is een van de weinige legitieme, levensvatbare concurrenten van het oude financiële systeem van de garde en het zou een grote rol kunnen spelen in de manier waarop geld zich over de planeet verplaatst. Het wordt ervan beschuldigd een concept te zijn om veel geld te verdienen door gebruik te maken van de huidige hype rond cryptocurrencies en door Bitcoin te devalueren. Het is geen normale cryptocurrency door de standaarddefinitie. Het maakt gebruik van een blockchain-grootboek vergelijkbaar met Bitcoin en andere crypto-currenies, maar het heeft ook technische verschillen opgeleverd die beweren dat het gemakkelijker is om transacties te verwerken, en nog belangrijker, sneller terwijl het veilig blijft.

Ripple is ontwikkeld voor bedrijven en banken

Het is op zijn minst zeker dat het bedrijf en de oprichters veruit de grootste begunstigden zullen zijn. De organisatie zou ook geld kunnen verdienen aan diensten met toegevoegde waarde, zoals het helpen van klanten met specifieke integraties. Het kan zelfs nodig zijn om weg te draaien van dat oude bedrijfsmodel. Veel technologiebedrijven doen strategische investeringen, zodat ze toegang hebben tot technologieën waarvan zij denken dat ze nuttig kunnen zijn voor hun organisatie of voor gebieden die ze graag willen verkennen. Grote bedrijven kunnen veel betere deals onderhandelen, maar kleinere bedrijven niet. De ideale manier om een ​​marktplaats te doden, is om kleine beleggers te ontvangen die de piek kopen en erin verkopen.

De virtuele valuta van Ripple staat bekend als XRP. Wanneer banken correspondentieaccounts met elkaar hebben, moeten ze kapitaal vergrendelen om aan te tonen dat ze over de liquide activa beschikken om de overdracht te creëren. ‘ In de toekomst en zolang er banken bestaan, zal Ripple waarschijnlijk een goede investering blijken, maar de prijzen kunnen in een aantal van de maanden een dalende trend waarnemen.

Het Ripple-protocol is bedoeld om elke transactie naar de goedkoopste prijs op de marktplaats te routeren. Het Ripple-netwerk is afgesloten en kan door geen enkele gebruiker worden samengevoegd, wat betekent dat er een aanzienlijke hoeveelheid centralisatie is. Het is bedoeld om de overdracht van elke vorm van valuta mogelijk te maken, ongeacht of het de traditionele soort is, zoals dollars of euro’s, of de nieuwe typen zoals bitcoin, schreef Ripple Labs.

http://www.youtube.com/watch?v=Q2YHhLkOO9g