Multiresource
Image default
Eten en drinken

Rosé, witte en rode wijn kunt u bestellen bij dit bedrijf uit Den Bosch

Wanneer u wijn wilt bestellen, doet u dat natuurlijk bij Bell Wines uit Den Bosch. Deze onlineslijterij heeft een groot aanbod aan wijn en heeft voor iedere wijnliefhebber wat wils. Waarom u hier uw wijn zou willen kopen, is omdat het ondernemerskoppel, de eigenaars, ontzettend veel ervaring hebben in de horeca en in het proeven van wijn. U krijgt dus alleen het beste wijnaanbod te zien en kiest hoe dan ook een wijn die heerlijk smaakt. Natuurlijk heeft iedere wijnkenner wel een favoriete wijnkleur, zoals rosé, mousserend, wit of rood. Daarom is er in iedere categorie een keuzeaanbod voor u.

Word member en profiteer van vele voordelen

Wilt u steeds meer leren over wijn en de mogelijkheid hebben om als eerste exclusieve wijn te bestellen bij deze slijterij uit Den Bosch? Word dan member en sluit u aan bij de Bell Wines-familie voor slecht € 25,-! U wordt twee keer per jaar uitgenodigd voor een wijnproeverij bij de 7evenden Hemel, het restaurant van dezelfde eigenaars. De wijn van de maand wordt daar in Den Bosch tot in de puntjes toegelicht en u heeft dan ook de mogelijkheid om deze wijn met beperkte voorraad te bestellen. Daarnaast wordt u op de hoogte gehouden van nieuwe wijn die aan het assortiment wordt toegevoegd en kunt u deze direct aanschaffen. Ga naar de website om u aan te melden!

Leer meer over wijn

Wilt u meer leren over diverse druiven, wijnsoorten en wijnhuizen? Houd dan de informatieve blog via de website in de gaten en meld u ook aan als member. Zo blijft u op de hoogte van wijninformatie en leest u leuke weetjes die u kunt toepassen in het proeven van wijn. Bekijk de website direct, bestel uw wijn of neem bij vragen contact op met Bell Wines! Het gastvrije ondernemerskoppel staat u met plezier te woord.