Multiresource
Image default
Bedrijven

Schone en hygiënische hardware

Bij TH&P hebben we een missie waar we dagelijks aan werken: het schoonmaken en hygiënisch houden van hardware en werkplaatsapparatuur. Een schone werkplaats is namelijk om verschillende redenen belangrijk voor zowel werkgever als werknemer. Ten eerste heeft het een positieve werking op de gezondheid van medewerkers. Ook verhoogt het de werknemerstevredenheid en doet het hun productie stijgen. Begrijpt u ook hoe belangrijk een schone werkvloer is? Dan kunt u TH&P inschakelen voor de periodieke reiniging van uw hardware. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in werkplekreiniging, waarbij we in het bijzonder hardware en serverruimtes schoonmaken. Ook verzorgen we verantwoord kabelmanagement.

TH&P houdt uw werkplaats schoon

Door uw werkplaats goed schoon en hygiënisch te houden kunt u flink kosten besparen. Wist u dat u ziekteverzuim met wel 10% terug kunt dringen door TH&P in te schakelen voor de reiniging van uw werkplaatsapparatuur? Ook zorgt dit er voor dat de hardware vele extra jaren gebruikt kan blijven worden. TH&P verzorgt periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Tegenwoordig komen flexwerkplekken veel meer voor, met als gevolg dat hardware door meer en verschillende mensen gebruikt wordt. Hierdoor blijven meer bacteriën achter. Het is daarom belangrijk de hardware periodiek te laten schoonmaken, ten behoeve van uw medewerkers. Zij kunnen zo prettiger werken, gezonder blijven en productiever zijn.

Over TH&P

TH&P is een bedrijf dat professionele werkplaatsreiniging aanbiedt. In 1996 begonnen wij met het schoonmaken van computerkasten. Met de jaren hebben wij gemerkt dat er een hoop op de werkvloer veranderd is. Zo worden computers meer en meer gebruikt en ook nog eens door veel verschillende mensen. Het schoonmaken van de hardware zit echter niet in het takenpakket van een regulier schoonmaakbedrijf inbegrepen. Daarom heeft TH&P zich daarin gespecialiseerd. Wij komen graag bij u langs om uw toetsenborden, muizen, laptops, monitors en CPU-kasten te reinigen.

  • Werkplekreiniging
  • Kabelmanagement
  • Datacenter cleaning
  • Toetsenbord reiniging
  • ICT-reiniging

Neem gelijk contact op!

Ziet u ook het belang van een schone en hygiënische werkplaats in? Wilt u daarom meer weten over wat TH&P voor u kan betekenen? Wij vertellen u daar graag meer over. Neem voor meer vrijblijvende informatie daarom gerust contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het volgende telefoonnummer: (085) 773 77 41. Of laat uw naam, e-mail en bericht achter via ons online contactformulier.

https://thp.nl/