Multiresource
Image default
Bedrijven

Shutters in Den Haag: Shutter Stunter

Zoek jij shutters in Den Haag? Dan kun je terecht bij Shutter Stunter; de producent en leverancier van prachtige, stijlvolle houten shutters voor overal in huis. Of je ze nu in de woonkamer, keuken, slaapkamer of werkkamer hangt, ze geven iedere ruimte een sfeervol karakter. Wil jij ook zulke mooie shutters in Den Haag voor een luxe sfeer? Ga dan naar de website van Shutter Stunter en maak een afspraak voor het gratis inmeten van de shutters.

Wat biedt Shutter Stunter?

Bij Shutter Stunter kun je rekenen op kwaliteit en mooie producten. Ze bieden een uitstekende service en reageren snel volgens vele klanten. Je kunt alle mogelijkheden overzichtelijk op de website bekijken en geheel gratis een monteur bij jou thuis de maten van het kozijn laten opmeten. Binnen 5 dagen na het meetmoment ontvang je per mail een offerte met exacte prijzen van de shutters op maat.

Je kunt kiezen uit 3 luxe maatwerk shutterlijnen: luxe+, luxe++ en luxe+++. De shutters zijn per lijn te onderscheiden op basis van lamelgrootte, prijs, materiaal en kleuropties.

“Houten shutters maken een ruimte sfeervol en geven de kamer een luxe en verzorgde ambiance.”

Kiezen voor shutters is kiezen voor sfeer

Wil je veel lichtinval binnen, dan draai je ze open. Wil je meer privacy of een gezellige ambiance creëren, dan draai je de shutters in Den Haag meer dicht. Deze shutters werken dan ook even effectief als zonwering en houten binnenluiken. Ze zijn makkelijk in gebruik en behoeven maar weinig onderhoud. Shutter Stunter biedt verder:

  • Een goede, snelle service;
  • Goed afgewerkte shutters van het beste materiaal;
  • 3 jaar garantie op de shutters en de montage;
  • Een duidelijke prijs op basis van een offerte vooraf;
  • Gratis inmeten;
  • Milieuvriendelijk geproduceerde shutters met een lange levensduur.

Shutters op maat laten maken?

Wil je shutters van hout op maat laten maken? Je kunt geheel kosteloos direct een offerte aanvragen. De prijzen voor houten jaloezieën variëren van €186 tot €286 euro. De shutters in Den Haag zijn leverbaar in 13 beitskleuren en maar liefst 20 lakkleuren. Zo kun je jouw shutters altijd geheel op maat laten maken.

Woon je buiten Den Haag, maar wil je wel deze mooie houten shutters in huis? Geen enkel probleem, want Shutter Stunter levert door heel Nederland shutters. Zo kun je evengoed bij ze terecht voor shutters in Amsterdam, shutters in Eindhoven of zelfs voor shutters in Groningen!

http://shutterstunter.nl/