Multiresource
Image default
Bedrijven

Sleepworld.be dekbedovertrek kopen

Om je slaapkamer een nieuwe look te geven kun je een aantal zaken veranderen. Je kan het creatief aanpakken door de muren van een frisse nieuwe kleur te voorzien, nieuwe woon accessoires plaatsen of een nieuw bed kopen. Wil je het niet zo radicaal aanpakken, dan doe je er verstandig aan door dergelijke investeringen even achterwege te laten en te kiezen voor een nieuw dekbedovertrek. Met de huidige trends verander je in een handomdraai de slaapkamer is een waar paradijs.

Nieuwe trends maken je slaapkamer weer hip

Een dekbedovertrek kopen lijkt een bijzonder simpele manier om je slaapkamer op te leuken. Met de huidige kleuren en designs zorg je ervoor dat de slaapkamer weer helemaal hip wordt. Dat wordt nu nog eenvoudige met het ruime assortiment van Sleepworld. Zo ontdek je razendsnel nieuwe mogelijkheden, kleuren en trends.

Natuurlijke materialen en kleuren

Een van de nieuwste trend op het gebied van de slaapkamer is het gebruik van natuurlijke materialen en dat zie je ook terug in de nieuwste dekbedden. Zo zijn katoen en linnen duidelijk in trek. Dergelijk natuurlijke materialen geven je slaapkamer niet alleen een prima uitstraling, het zorgt er ook voor dat je stukken beter slaapt. Naast deze materialen gaat het tegenwoordig ook om de natuurlijke kleuren zoals aardse bruintinten en terracotta. Je kan hier prima mee combineren. Denk bijvoorbeeld aan een leuke serie kussens op bed om het net iets meer op te vrolijken.

Lekker druk mag ook weer

Een andere belangrijke ontwikkeling is dat weer wat drukker mag zijn in de slaapkamer. Heb je bijvoorbeeld altijd al een dekbedovertrek willen kopen met een drukke print met bloemen, dan is het nu de tijd. Terwijl een minimalistische uitstraling tot voor kort bijna een standaard keuze was, kun je vandaag de dag helemaal los gaan. Bijna alles kan en mag en de enige beperking is je eigen smaak.