Multiresource
Image default
Bedrijven

Tandartspraktijk Fletterman: kindertandarts in Amsterdam Zuid

Tandartspraktijk Fletterman: kindertandarts in Amsterdam Zuid

Veel kinderen vinden een tandartsbezoek niet prettig. Die enge apparaten, die grote stoel en dat gefriemel in hun mond. Nee, daar houden kinderen niet van. Sommige kinderen hebben zelfs angst voor de tandarts. Angst kan heel diep zitten. Gelukkig werkt er een vriendelijke kindertandarts in Amsterdam Zuid: Tandartspraktijk Fletterman, opgericht door Roderik Fletterman.

Compleet op zijn of haar gemak

Tandartspraktijk Fletterman stelt kinderen al bij de eerste kennismaking gerust en op hun gemak. Op speelse en rustige wijze neemt de tandarts de tijd voor uw kind, tot hij of zij klaar is voor de behandeling. Daarbij geeft de tandarts ook altijd uitleg over wat ze precies gaan doen. De kinderen ervaren dit als zeer prettig. Ze geven aan: ‘We weten waar we aan toe zijn.’

Om een angst voor de tandarts te voorkomen raadt Tandartspraktijk Fletterman aan kinderen al vanaf hun tweede levensjaar mee te nemen naar een tandarts in Amsterdam Zuid.

Het belang van een kindergebit controleren

Bij kinderen is het gebit nog volop in ontwikkeling. Om die reden is het erg belangrijk om hun gebit regelmatig op gaatjes te controleren bij de tandarts. Zo kunnen mondgezondheidsproblemen voorkomen worden. Door middel van een periodiek bezoek aan de kindertandarts in Amsterdam Zuid bevordert u de ontwikkeling van het gebit van uw kind.

Speciale tandarts voor kinderen in heel Amsterdam

Tandartspraktijk Fletterman is gevestigd in Amsterdam Zuid. Echter is de speciale kindertandarts er voor alle kinderen in Amsterdam. Dus heeft u een tandarts nodig in Nieuw Amsterdam, kom dan gerust eens langs om kennis te maken.

Of woont u in Amsterdam West? Dan is onze kindertandarts u ook van dienst. Zelfde geldt voor als u een tandarts zoekt in Amsterdam Zuidoost.

Cosmetische tandheelkunde in Amsterdam

Goed om te vermelden: ook voor de ouders heeft Tandartspraktijk Fletterman goede en nuttige behandelingen. Wat dacht u van behandelingen op het gebied van cosmetische tandheelkunde in Amsterdam: kronen, bruggen, facings en tanden bleken?

Tandartspraktijk Fletterman Adres: Rooseveltlaan 65, 1079 AD Amsterdam Telefoon: 020-6643704 Provincie: Noord-Holland

https://www.tandartsfletterman.nl/