Multiresource
Image default
Zorg

Tijdelijk werken in Nederland als buitenlander

Iedereen die in Nederland woont is verplicht om een zorgverzekering te hebben. Komt u tijdelijk werken in Nederland als buitenlander? Ook dan is het belangrijk om een zorgverzekering af te sluiten. Nu begrijpen we dat u wel meer moet regelen als u in Nederland komt wonen en werken. Daarom is HollandZorg afgestemd op uw situatie. We houden er rekening mee dat u het liefst uw zorgverzekering eenvoudig en snel wilt kunnen afsluiten. Gezinsleden die met u mee verhuizen kunnen meeverzekerd worden. En natuurlijk is ook het opzeggen of tijdelijk stopzetten van de verzekering geen probleem. Dit maakt het ook voor flexmigranten aantrekkelijk om te kiezen voor HollandZorg.

Zorgverzekering arbeidsmigranten

Bent u als werkgever op zoek naar een zorgverzekering speciaal voor uw buitenlandse werknemers? Ook dan is HollandZorg een goede keuze. U kunt zo nodig een zorgverzekering afsluiten voor uw werknemers als zij dit zelf niet goed kunnen regelen. Ook zorgtoeslag kunt u als werkgever aanvragen wanneer een werknemer hiervoor in aanmerking komt. Daarbij heeft u door middel van het werkgeversportaal inzicht in de zorgadministratie van uw werknemers. En met onze zorgverzekering arbeidsmigranten genieten uw werknemers van een complete zorgverzekering met goed service.

Vergoeding zorg binnen Europa

Met een verzekering van HollandZorg bent u niet alleen binnen Nederland gedekt voor zorg. Ook wanneer u tijdelijk in een ander Europees land verblijft, heeft u recht op vergoeding van noodzakelijke zorg. Houd er wel rekening mee dat de vergoedingen per land verschillend zijn. Heeft u vragen over uw zorgverzekering of vergoedingen? Neem dan altijd contact op met ons. Bent u op zoek naar een geschikte zorgverlener? Ook dan kunt u ons contacteren. Wij staan graag voor u klaar.

 

https://www.hollandzorg.com/nl/