Multiresource
Image default
Bedrijven

Uniek uitje tijdens de lockdown!

BBQ Boot

Wilt u met uw gezelschap ook een uniek uitje beleven? Dan is de BBQ Boot met de BBQ havensafari arrangement echt iets voor u! Ga dan heerlijk met ons varen en stap aan boord van ons 3-deks partyschip. Wat een uitzicht zo hoog boven het water in het zonnetje. Geniet van een drankje en de BBQ in een ongedwongen sfeer. Wat wilt u nog meer? Wij bieden u met veel plezier ons arrangement aan, want aan de bemanning zal het niet liggen

Uniek uitje voor in de zomer

Omdat we goed op weg zijn met het vaccineren komt er langzaam maar zeker licht aan het einde van de tunnel volgens onze minister-president Marc Rutte. Nu we in Nederland zijn begonnen met vaccineren, is er de verwachting dat we in zomer weer mogen varen. En wij van Event op het Water zijn natuurlijk van de partij. Wij zijn erg ervaren in het organiseren van boottochten en onze gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. We hebben positieve reviews op internet en dat komt omdat wij op de stoel van de gast gaat zitten en wij de gasten in de watten willen leggen. We zijn erg service gericht en staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Varen op het water met uw gezelschap

Dus bent u toe aan lekker genieten met uw gezelschap? En wilt u iets unieks organiseren? Dan is Event op het Water de juiste partij om mee samen te werken. Wij maken het onmogelijke voor u mogelijk en regelen alles voor u. Dus bent u op zoek naar een mooie, unieke locatie? Wilt u eens iets anders dan u gewend bent? Dan is Event op het Water het antwoord. Uitgebreide BBQ arrangementen Heeft u al is gehoord van de BBQ Boot? Wij van Feestlocatie Event op het Water maken het mogelijk. Varen en BBQ’en tegelijk. Het BBQ Boot concept is een concept waarbij u met ons gaat varen, geniet van het uitzicht, dansen op de lekkere beats die uit de speakers komen, geniet van de heerlijke drankjes en lekker gaat eten van de verse verbeide BBQ-gerechten die onze kok aan boord gaat bereiden oftewel live cooking. De BBQ wordt vers bereid door onze ervaren koks en wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld. Wat te denken van het BBQ Deluxe arrangement. Dit is een arrangement met verse vlees- en vis soorten met bijvoorbeeld een heerlijke kogelbiefstukje en een heerlijk zalmpannetje met verse groenten. Kortom dit wilt u niet missen en daar wilt u bij zijn!

https://eventophetwater.nl/