Multiresource
Image default
Electronica en Computers

Uw archief laten digitaliseren door een betrouwbare partner

Wilt u uw archief laten scannen en digitaliseren? Zorg dan dat u in zee gaat met een betrouwbare partner. Uw archief omvat waarschijnlijk ook vertrouwelijke of gevoelige documenten, zoals in patiëntendossiers bijvoorbeeld. Daarnaast wilt u dat uw gedigitaliseerd archief juridisch geldig is. GMS is een specialist in Sliedrecht dat u helpt om uw archief op de juiste manier te scannen en digitaliseren. Ze hebben hier al jarenlange ervaring mee en hebben verschillende specialisten in dienst met ieder hun eigen discipline. Ze investeren continu in hard- en software om de beste oplossingen aan hun klanten te bieden. Ze hebben al voor de grootste organisaties gewerkt, zoals Friesland Campina, BP, Heineken en nog velen meer. Ze hebben honderden meters aan papieren archieven gedigitaliseerd.

Een duidelijk stappenplan

Laat u uw archief scannen en digitaliseren door deze specialist, dan doorloopt u een duidelijk stappenplan:

  • Inventarisatie
  • Plan van aanpak
  • Uitvoering
  • Nabewerking

Voordat ze daadwerkelijk aan de slag gaan, inventariseren ze uw wensen, eisen en het archief zelf. Hun specialisten helpen door input vanuit hun eigen disciplines te leveren. Daarna stellen ze een projectplan of plan van aanpak op. Wanneer de opdrachtgever daar akkoord mee gaat, dan gaan ze aan de slag met het digitaliseren van het archief. Tijdens het overzetten zetten ze een controleproces in gang, zodat er geen fouten gemaakt worden. Daarna zullen ze de gedigitaliseerde bestanden volgens uw wensen en eisen bewerken.

Kies voor zekerheid

Het is belangrijk dat u kiest voor zekerheid. GMS is een partij die precies weet hoe ze uw archief op de beste manier kunnen scannen en digitaliseren. Wilt u weten wat ze voor u kunnen doen? Aarzel dan niet en neem eens telefonisch contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken. Hun specialisten vertellen u graag meer over wat er allemaal kan en wat ze voor u kunnen doen. U vindt de contactgegevens op hun website.

https://gmsnl.com/