Multiresource
Image default
Eten en drinken

Uw gasten hebben nooit dorst dankzij de catering specialist van Brabant

Zoekt u catering in Tilburg, elders in Brabant of Nederland? Dan vindt u al snel tientallen bedrijven die deze service aanbieden. Maar alleen bij BUFFETkampioen.nl heeft u de keuze uit bijzondere gerechten en kunnen ook gasten met dieetwensen genieten van de lekkerste heerlijkheden. U maakt uw feest helemaal compleet met het onbeperkte drankpakket. De drankjes worden koel geleverd en u wordt desgewenst bediend door uw privé barman. U heeft een ruime keuze uit bieren, frisdranken en wijnen en de drankjes worden lekker koud gehouden met ijsklontjes. En eventuele overschotten en alle afwas neemt Buffetkoning.nl gewoon weer mee. Zorgt u voor een gezellige groep gasten, dan doet Buffetkoning.nl de rest! 

Catering nodig voor uw feestje in Tilburg of de rest van Brabant? BUFFETkampioen.nl heeft een uitgebreide keuze!

Komt uw verjaardag eraan en heeft u een groot feest gepland met al uw vrienden? Of viert u binnenkort een jubileum met de volledige familie? BUFFETkampioen.nl verzorgt graag uw catering in de regio Tilburg, maar natuurlijk komen zij ook in andere delen van Brabant en daarbuiten uw catering verzorgen. Bij hen heeft u een ruime keuze uit buffetten. Of u nu Italiaans of Provençaals wilt, er zijn onvoorstelbaar veel mogelijkheden. Houdt u het liever dicht bij huis? Kies dan voor het Buffet Hollandia, met bijvoorbeeld heerlijke tomatensoep, Friese beenham met honingsaus en vers plukbrood erbij. Of pakt u groots uit met het luxe Buffet Magnifiek, met zacht gegaarde varkenshaasfiletmedaillons, Oosterse kiprollade en heerlijke Bouef de Provence. Dat wordt genieten! Het wordt compleet feest met catering van BUFFETkampioen in omgeving Tilburg

Een compleet verzorgd buffet geregeld door de catering specialist in de regio Tilburg

Bij BUFFETkampioen.nl geniet u altijd van een heerlijk buffet. Wist u echter dat dit bedrijf nog veel meer voor uw feest kan doen? Ook voor de koffie met gebak bij binnenkomst, de hapjes die u overdag wilt gebruiken en overheerlijke desserts. En zelfs de tafels, het serviesgoed en het tafellinnen neemt de catering specialist voor u mee. En wilt u zich helemaal nergens zorgen over hoeven te maken tijdens uw feest? Dan wordt er ook gezorgd voor barpersoneel, dat u en uw gasten op hun wenken bedient! Zo wordt uw feest er een waar nog lang over wordt nagepraat. Veel mensen maken al jarenlang gebruik van BUFFETkampioen.nl en hebben zo al menig feest goed gevierd!