Multiresource
Image default
Electronica en Computers

Uw ruimte optimaal beveiligd met een cameramast

U beschikt misschien wel over een grote open ruimte, zoals een parkeerplaats, een bedrijventerrein of erf die u graag meer wilt beveiligen. Continu zicht hebben op de situatie is de beste manier van beveiligen. Met een cameramast op locatie kunt u meerdere camera’s naar verschillende invalshoeken richten. Met meer dan 30 jaar ervaring in het werkveld weet u dat Europmast B.V. een stevige cameramast levert, volledig naar uw maten en voorkeuren. Zo weet u dat uw terrein voorzien is van goede beveiliging en u altijd kan zien wat er gebeurt.

Op uw terrein een cameramast op maat

Een cameramast is verkrijgbaar in vele verschillende lengtes. Zo kiest u uit masten van 4, 6, 8, 10 en 12 meter, afhankelijk van de omstandigheden op uw terrein. Daarnaast kiest u ook uit een kantelbare of vaste cameramast. Bij een kantelbare is het heel eenvoudig om onderhoud uit te voeren op de camera’s of extra apparatuur toe te voegen. Het is namelijk zeer gemakkelijk om de mast door een persoon te laten omklappen en de nieuwe toevoegingen erop te monteren. Met degelijke thermisch verzinkte masten voegt u snel en eenvoudig uw toestellen aan de mast. Als u dat wenst, is het ook mogelijk om allerlei accessoires reeds op de mast te voorzien. Zo is inklimbeveiliging zeker aangewezen als u een vrij hoge mast nodig heeft.

Geef uw beveiliging een upgrade

Bij Europmast B.V. beschikken ze niet enkel over cameramasten, maar ook lichtmasten, bannermasten en vlaggenmasten zijn beschikbaar in hun assortiment. Ze luisteren hierbij eerst en vooral naar uw wensen en komen eventueel kijken naar de afmetingen en omstandigheden van uw terrein. Zo bent u verzekerd van een goed beveiligd terrein. Om de montage van camera’s te vereenvoudigen, is het mogelijk om cameraopzetstukken, zowel enkel als dubbel, al op de mast te laten bevestigen door de medewerkers van Europmast B.V.

https://europmast.nl/