Multiresource
Image default
Zorg

Veilige en toegankelijke administratie software van edevop

Als zorgverlener besteed je het liefst zoveel mogelijk tijd aan je cliënten. Het bijhouden van je administratie is vaak iets waar je liever niet teveel tijd wil besteden. Daarom is de epd software van edevop ontwikkeld. Hiermee heb je een software pakket waar alle functionaliteiten in zitten die jij nodig hebt om je administratie voor jouw praktijk snel en makkelijk te regelen. En dat voor een aantrekkelijke prijs. Zo kun je met een eenvoudig EPD formulier je dossier bijhouden, dat beantwoordt aan de richtlijnen van je beroepsgroep.

Edevop is er voor de volgende beroepsgroepen

Ben je fysiotherapeut? Dan is de software fysiotherapeut ideaal voor jou! Edevop online is geschikt voor de volgende beroepsgroepen: logopedie, fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie of diëtiek.

Alle functionaliteiten in één softwarepakket

  • Eenvoudig EPD formulier voor het bijhouden van je dossier
  • Handige agenda voor het inplannen van al je afspraken
  • Direct declareren aan zorgverzekeraars via VECOZO
  • Facturen opstellen en verzenden
  • COV-check via VECOZO
  • Koppeling met QDNA/Mediquest/Qualiview
  • E-mails verzenden via de koppeling met Zorgmail
  • Bestanden worden veilig opgeslagen in de edevop omgeving

Voordelen van edevop

Edevop is een webbased software pakket. Wat betekent dat je vanuit een website werkt. Het voordeel hiervan is dat je altijd en overal de software kan gebruiken. Ook is het een veilig softwarepakket. Omdat al je gegevens veilig in de cloud worden opgeslagen. Daarbij worden de privacy van persoonsgegevens bij de software van edevop gewaarborgd. Daarom hebben ze edevop gebouwd op een platform dat gecertificeerd is volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering.

Hoe is edevop ontstaan?

Edevop is anno 1993 door Fred Giesbers ontwikkeld en is onderdeel van de WinBase groep. Dit was in opdracht van zorgverzekeraar Agis (huidige naam: Zilveren Kruis). Edevop was in die tijd een zeer vooruitstrevend softwarepakket. Dankzij onze software konden paramedici declaraties digitaal versturen naar zorgverzekeraars. Dit was in die tijd een grote vooruitgang in de grotendeels papieren maatschappij. Niet veel later was Edevop onmisbaar voor paramedici en kreeg als gevolg een loyale klantenkring.