Multiresource
Image default
Electronica en Computers

Vergroot uw inzicht door het gebruik van toegangscontrolesystemen

Toegangscontrolesystemen geven u meer inzicht over de aanwezigheid van de mensen in uw bedrijf. Doordat alle gegevens digitaal worden opgeslagen, heeft u ook sneller inzicht op het moment van een calamiteit. Daarbij is het voor de bedrijfsbeveiliging goed als u weet wie er aanwezig zijn. Door de steeds variabeler wordende werktijden is een goed toegangscontrolesysteem onmisbaar. Hierbij kunt u bijvoorbeeld kiezen voor biometrie. Biometrie werkt met het scannen van de vingerafdruk. Deze betrouwbare methode is zowel voor u als uw personeelsleden erg gemakkelijk. Er is geen gedoe met pasjes die kapot gaan, kwijt raken of thuis blijven liggen.

Combineer uw bedrijfsbeveiliging met tijdsregistratie

Naast een toegangscontrolesysteem kunt u een systeem met biometrie voor veel meer doeleinden gebruiken. Producten met deze verschillende toepassingen vindt u bij het bedrijf EasySecure. Hier vindt u bijvoorbeeld opties voor het registeren van de tijden dat de medewerkers in het gebouw zijn. Ook aanwezigheidsregistratie behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn er zelfs opties om registratie voor een project via biometrie te laten verlopen. Personeel hoeft dan niet meer handmatig bij te houden hoelang zij met een bepaalde activiteit bezig zijn, maar kunnen zich gemakkelijk aanmelden bij een terminal die alles exact registreert. Dit scheelt uw medewerkers in tijd en daardoor scheelt het u in kosten.

Optimaliseer uw bedrijfsbeveiliging met toegangscontrolesystemen via biometrie

EasySecure is al ruim 10 jaar de internationale specialist op het gebied van biometrie. Ruim 10.000 tevreden klanten in meer dan 20 landen benadrukken de deskundigheid van dit bedrijf. Doordat men bij dit innovatieve bedrijf voortdurend streeft naar technologische vernieuwing, kunt u rekenen op de meest moderne producten. Als u een vraag heeft of meer wilt weten over de toegangscontrolesystemen kunt u op de website kijken of natuurlijk telefonisch contact opnemen. Beveilig uw bedrijf met één van de toegangscontrolesystemen van EasySecure en houdt ongenode gasten buiten de deur.