Multiresource
Image default
Bedrijven

Verkoop kavel

 

kadastralekaart.com is dé plek voor de verkoop van een kavel. Het platform leent zich daar uitstekend voor. Kadastralekaart.com is een grote online kadastrale kaart van Nederland. De gegeven van de kaart worden steeds bijgewerkt via het systeem van het Kadaster, dus je vindt altijd recente perceelinformatie.

 

Direct contact met geïnteresseerden

 

Heb je een stuk grond te koop, dan kun je die te koop aanbieden op kadastralekaart.com. Je adverteert de eerste vier weken gratis en dat op de meest ideale plek. Zo breng jij je kavel onder de aandacht van 150.000 potentiële kopers. Daarmee is het hét perceelplatform in Nederland. Courtagekosten ben je niet kwijt en je bereikt steeds meteen de juiste doelgroep. Bovendien heb je direct contact met geïnteresseerden.  Het te koop aanbieden van je kavel kan al in een paar muisklikken. Nergens anders is de kans groter dat je een kavel zo snel verkoopt als op Kadastralekaart.com.

 

Kadastrale grens

 

Het is zeer de moeite waard om eens een kijkje te nemen op kadastralekaart.com. Je ziet Nederland van bovenaf en zoomt in op de provincies, gemeenten en je woonplaats. Ga je verder dan kun je je eigen huis zien liggen en zie je waar de kadastrale grens precies loopt. De kadastrale grens is de vaststelling door het Kadaster van wat de grens is van een stuk grond op basis van  de informatie van belanghebbenden en andere gegevens. De kadastrale grens wordt ook wel de grensvaststelling genoemd. Het gebruik van kadastralekaart.com is in beginsel gratis.  Voor aanvullende informatie moet je soms een gering bedrag betalen waarna je de gegevens eenvoudig kunt downloaden. Het is eveneens mogelijk om een abonnement op bepaalde diensten af te sluiten. De kadastrale grens achterhalen en je kavel verkopen, het kan allemaal op kadastralekaart.com. Een aanrader.