Multiresource
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verlaag uw milieu-impact met het platform voor procesverbetering van deze specialist

Zoekt u naar manieren om uw bedrijfsprocessen te verduurzamen, maar weet u niet goed waar te beginnen? Dan kan het optimaliseren van het beheer en de levering van uw goederen een mooie start zijn. Kangaroo, een specialist in logistieke processen, heeft een innovatief platform voor procesverbetering ontwikkeld dat u tijd bespaart, de kosten verlaagt en waarmee u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. Bent u benieuwd hoe dit platform werkt? Lees dan verder!

Kies voor minder transportbewegingen en directe verwerking van karton en plastic

Wanneer u goederen bestelt, moeten deze natuurlijk ook bij u bezorgd worden. Al deze transportbewegingen hebben een grote impact op het milieu. Kangaroo heeft hier met het platform voor procesverbetering dé oplossing voor bedacht. Uw goederen worden namelijk automatisch bijbesteld bij uw vaste leveranciers wanneer u bijna door uw voorraad heen bent. De goederen worden vervolgens geleverd op het hoofdkwartier van Kangaroo, waar het afval (waaronder karton en plastic) wordt ingezameld en direct wordt gerecycled. Vervolgens worden al uw goederen gebundeld tot één levering, die een vaste chauffeur bij u langsbrengt. Het resultaat is aanzienlijk minder bewegingen én een opgeruimde werkvloer. Op de website van deze specialist kunt u de milieu-impact van uw organisatie berekenen wanneer u zou kiezen voor de implementatie van dit platform.

Ontdek alle voordelen

Naast dat u met dit platform voor procesverbetering een stapje extra zet voor het milieu, biedt het ook veel andere voordelen. Zo wordt u volledig ontzorgd in uw supply chain, maar behoudt u te allen tijde de controle en inzicht via een online portaal. Hier kunt u ook direct wijzigingen aanbrengen in uw bestellingen, waardoor u nooit meer misgrijpt. Ontdek hoe dit platform u in vijf stappen helpt met het beheren van uw voorraad of neem contact op met de experts voor meer informatie. U vindt de contactgegevens op de website.

https://www.kangaroo.nl/