Multiresource
Image default
Muziek

Volg een Djembé workshop bij ons

Wil je een leuke en muzikale workshop volgen? Volg dan een djembé workshop. Deze djembé workshop is geschikt voor bedrijven, onderwijsinstellingen, organisaties en particulieren. Wil jij graag een djembé workshop volgen op een locatie naar voorkeur, bijvoorbeeld thuis? Wij zijn dan de beste partij daarvoor? Wij verzorgen diverse percussieworkshops, zoals een djembé workshop en de Braziliaanse percussieworkshop. Tijdens deze workshop, die je op elke locatie die je wilt kan organiseren, leer je djembé te spelen.

Op elke locatie mogelijk

Wellicht heb je al een idee op welke locatie je een djembé workshop wilt volgen. Zijn jij en jouw partner verliefd op Afrika en wil je een djembé workshop op jullie bruiloft houden? Een schoolklas bekend maken met Afrika en op het schoolplein een workshop geven? Of tijdens een familiedag een originele activiteit organiseren en de djembé workshop thuis organiseren? Wat jouw situatie ook is, wij komen graag bij je langs! Je kan kiezen uit verschillende arrangementen voor een djembé workshop. In samenwerking met diverse restaurants combineer je de workshop met eten. Van een high tea tot aan een lunch en van een diner tot aan een borrel. Daarnaar leer je tijdens de workshop hoe je djembé kan spelen en leer je  hoe je een muzikaal deuntje kam maken op de trommel. Het is een workshop die zorgt voor gegarandeerd plezier.

 

Vraag een offerte aan

Wil je een djembé workshop volgen? Vraag vrijblijvende een offerte aan voor de djembé workshop. Wanneer, met hoeveel personen en waar wil je de workshop volgen? Laat het ons weten en dan kunnen wij een offerte voor jou maken. Zo krijg jij een persoonlijke djembé workshop op locatie van jouw keuze. Een gezellige en muzikale workshop kunnen wij je garanderen, ook als je geen gevoel hebt voor ritme leer je nog snel djembé spelen. Wacht niet langer en vraag een djembé workshop aan.