Multiresource
Image default
Woningen

Voor welke diensten kun je terecht bij TREC Housing in Den Haag

Voor wat voor diensten kan je dus terechtkomen bij TREC Housing Den Haag. Je kunt voor het verkopen van je woning, je woning verhuren en voor vastgoedbeheer. Heb jij een woning dat jij wilt gaan verkopen? Je kunt dus bij de makelaar terechtkomen. Ze gaan naar het pand kijken of het pand nog in een goede staat in en ze proberen het pand voor zoveel mogelijk geld te verkopen. Ze maken je huis verkoop klaar maken en mensen kunnen een bezoek aan je huis brengen om het misschien wel te kunnen kopen. Vind jij het aanbod niet goed? Je kunt het aanbod afwijzen en vind jij het aanbod wel goed? Je kunt het dan accepteren.

Verhuren van een woning

Heb jij een woning rondom Den Haag, Amsterdam of Rotterdam? Je kunt dan terechtkomen bij de makelaar. Ze kijken weer het pand en kijken ze voor hoeveel euro per maand jij je pand kan verhuren aan een klant. 96 Procent van de panden worden in de eerste 14 weken al verhuurd. Dat is al best snel om een pand te verhuren. Ze laten meerdere mensen werken aan je pand om te kijken of alles wel goed in om te verhuren. 

Verkoop 

Wat doen ze precies bij het verkopen van je pand? Eerst stellen ze een prijs op van het pand. Ze kijken naar hoeveel het pand kost. Ze maken fotos en videos van het pand en plaatsen het op sociale media, waardoor meer mensen het kunnen zien, ze laten een inspecteur komen om het pand goed te bekijken. De mensen kunnen dan ook het huis bezoeken. Ze laten het huis zien aan de klanten. Ze laten alle kamers zien en leggen misschien ook wel een paar dingen uit, wat je kunt gaan doen met de kamers zoals de muur wilt maken of de muur eruit halen.