Multiresource
Image default
Telefonie

Waar bestel ik mijn telefoonhoesjes?

Ik kan wel zeggen dat ik aardig verslaafd ben aan online shoppen. Winkelen zit nou eenmaal in mijn DNA. Als ik een leuk jurkje of mooie blouse zie, wil ik het nog dezelfde dag in huis hebben. En dat geldt ook voor de aankleding van mijn smartphone, want die moet er namelijk ook hip uitzien! Ik maak van een telefoonhoesje dus een fijn modeaccessoire. Bovendien beschermt het mijn smartphone tegen krasjes, deukjes en vingerafdrukken. In dit artikel deel ik mijn laatste aankopen. Benieuwd welke dat zijn en waar ik ze heb gekocht? Dat lees je hieronder.

Palmbladeren hoesje voor mijn iPhone 12

Allereerst is het even handig om te vermelden dat ik een iPhone 12 heb en me ervan bewust ben dat er voor deze smartphone wat meer aanbod telefoonhoesjes is. Maar niet getreurd! Ik ben een aantal webshops tegengekomen die ook een groot assortiment verkopen voor de minder ‘gangbare’ toestellen. Een hoesje voor mijn smartphone waar ik persoonlijk erg fan van ben, zijn de cases van Leuke Telefoonhoesjes. Ik zocht op Google naar ‘Leuk hoesje’ en deze webshop kwam direct tevoorschijn. Ook niet zo gek, want het geheim zit natuurlijk al in de naam van deze webwinkel. Ik moet zeggen dat ze me niet hebben teleurgesteld. De website is overzichtelijk, de collectie is gericht op hippe meiden en de productomschrijving is uitgebreid, maar duidelijk. Gelukkig hebben ze ook een reviewsysteem, waardoor ik ook de meningen van andere klanten heb kunnen lezen. En dat is positief. Ik besloot om een telefoonhoesje met palmbladeren te bestellen. Als ik niet op vakantie kan door de coronamaatregelen, dan haal ik de vakantie toch naar huis? 😉 Oké, het doet me misschien nóg meer verlangen naar zon, witte stranden en een Piña Colada cocktail, maar het is nu even niet anders.

Marmer hoesje van Telefoonhoesje Store

Ik heb besloten om mijn tweede (nieuwe) telefoonhoesje te bestellen in een andere webshop. Deze keer is mijn keuze gevallen op een marmer hoesje van de webwinkel Telefoonhoesje Store. Zij verkopen hoesjes telefoon van verschillende merken (waaronder Casimoda: yay!). Ik kwam erachter dat zij onderdeel zijn van Casimoda, wat overigens gewoon op hun website wordt aangegeven, maar daarom ben ik wel al voor ontvangst van mijn bestelling bekend met de kwaliteit van hun hoesjes. Mijn ‘hoesjesstash’ bestaat uit – schrik niet – 16 hoesjes en daarvan zijn er 8 van Casimoda. Ja, dit hoesjesmerk staat toch wel steevast in mijn top 3. De marmer case heeft een kraakheldere blauwe print met wat goudkleurige details. Het hoesje is binnen 2 werkdagen bezorgd. Helaas dus wel één dagje later dan aangegeven, maar dit heeft te maken met de drukte van postbedrijven. Al om al ben ik dus zeker tevreden en zal ik hier in de toekomst vast nog wel een keer terugkomen. Vertel mij eens. Waar koop jij jouw telefoonhoesjes? Ik ben benieuwd!

https://www.telefoonhoesje.store/