Multiresource
Image default
Electronica en Computers

Waarom API Management binnen e-commerce een totaaloplossing biedt

API Management begint een steeds grotere rol te spelen binnen de bedrijven die actief zijn in de e-commerce. Wilt u weten waar de doelgroep zich bevindt en hoe deze zich beweegt via elke denkbare applicatie, dan komt API om de hoek kijken. Data van de bezoekers wordt opengesteld en gedeeld, waardoor uw bedrijf essentiële informatie weet te vergaren. Door data open te stellen en te delen weet uw bedrijf nieuwe doelgroepen en platformen aan te boren, om zodoende een grotere kans te maken de klant daadwerkelijk te bereiken. API Management is daarom steeds belangrijker.

API Management combineren met Kentico CMS

Met Kentico CMS zorgt u met uw bedrijf voor een integrale manier van contentmanagement én online marketing. Met de onderliggende kennis vanuit uw API Management weet u precies waar de doelgroep te vinden is en hoe zij zich verhouden op uw platform of op applicaties. Maak gebruik van de veelzijdige mogelijkheden van meer dan 25.000 apps, waardoor uw bedrijf een veel grotere markt weet te benutten. Met Kentico CMS is het eenvoudig om realtime en snelle aanpassingen te doen op ieder platform. Bij Datacon treft u een geruime ervaring in het werken met Kentico CMS. Zo verplaatst of hergebruikt u eenvoudig contentblokken of past u uw boodschap aan naar gelang de aangeboden data. Effectief, slim en doeltreffend.

Kentico CMS biedt toegang tot een geheel nieuwe wereld

Een CMS-systeem waarmee u functionele standaard modules kunt gebruiken om snel en direct te schakelen. Door geavanceerde modules en een omni-channel benadering komt u meer te weten over uw doelgroep. Wilt u e-commerce echt laten slagen, dan is het belangrijk om een brede groep mensen op een effectieve manier aan te spreken. Met Kentico CMS en API Management is dat efficiënt mogelijk; deze allround benadering geeft uw bedrijf een bulk aan belangrijke informatie om daadkrachtig conversie af te dwingen en te groeien in de markt.