Multiresource
Image default
Bedrijven

Waarom is SEO belangrijk?

Als ondernemer heeft u wellicht gehoord dat uw website geoptimaliseerd moet worden voor zoekmachines. waarom? Daarom zal elke dag gratis bezoekers naar uw website worden gestuurd, dat wil zeggen potentiële klanten. Door zoekmachineoptimalisatie kunt u uw omzet verhogen. Dit is niet het enige voordeel. In dit artikel leg ik uit wat de voordelen van SEO zijn en waarom SEO (Search Engine Optimization) onderdeel is van marketing.

Wat is zoekmachineoptimalisatie precies?

Search Engine Optimization (SEO) is het optimaliseren van uw website voor zoekmachines (zoals Google). SEO is een vorm van online marketing die zorgt voor een hoge positie in de zoekresultaten die relevant zijn voor jouw branche.

Met een goede strategie kunt u voor altijd (gratis) bezoekers naar uw website blijven trekken. SEO is erg belangrijk voor elk type bedrijf: van een grote webwinkel tot een bakkerij om de hoek.

  • Wat zijn de voordelen van zoekmachine optimalisatie Rotterdam?
  • Bied gratis relevante bezoekers en potentiële kopers
  • Een eenmalige investering in tijd of geld zal lange tijd resultaat blijven opleveren
  • Uw website staat vol met nuttige informatie voor uw doelgroep
  • Geen budgetbeperkingen

Het verschil tussen SEO en SEA

Let op: verwar SEO niet met SEA. SEA adverteert in zoekmachines, waar u blijft betalen voor websitebezoekers. Onderstaande afbeelding laat het verschil zien: de eerste twee resultaten betaalden voor de locatie. Dit is te zien aan de term “advertentie” in de domeinnaam.

De twee resultaten onderaan zijn gratis omdat ze biologisch gemakkelijk te vinden zijn. Daarom kan het hebben van zo’n hoge positie veel extra bezoekers en verkopen opleveren.

https://web-wings.nl/seo-rotterdam/