Multiresource
Image default
Bedrijven

Waarom je direct moet beginnen met IAM

Je wilt als bedrijf natuurlijk aan alle voorwaarden en regels voldoen als het gaat om IT, gegevens, processen en systemen. Het kan alleen best lastig zijn om dit allemaal goed voor elkaar te krijgen. Gelukkig wordt dit tegenwoordig een stuk makkelijker gemaakt door bedrijven zoals Trusted ID. Zij zorgen namelijk voor een perfecte oplossing om al deze processen op te lossen. Wij zetten voor je op een rijtje waarom dit het geval is en wat het voor jou als bedrijf of organisatie kan betekenen. 

De regels m.b.t. gegevens

De wetten zoals de AVG worden steeds strengen, hier zul je dan ook serieus mee omgaan als bedrijf. Het is niet langer een optie om goed en zorgvuldig met gegevens om te gaan, maar het is een vereiste. De controles worden ook nog eens steeds strengen, dus het kan zomaar zijn dat er iemand langs komt om te checken of je je netjes aan de regels houdt. Door aan de slag te gaan met Identy en acces management, zorg je ervoor dat je jezelf beschermd en je bedrijf alles netjes op orde heeft.

Two Factor Authenticatie

Het beveiligen van bijvoorbeeld wachtwoorden door middel van Two factor authenticatie wordt steeds populairder. We zien dit bijvoorbeeld als we willen inloggen met ons DigiD, maar ook binnen bedrijven, scholen en andere organisaties zien we steeds vaker dat een extra bevestiging nodig is. Vaak wordt dit gedaan door het gebruik van de telefoon. 

Efficiënt werken door IAM

Tegenwoordig gaat alles snel en gehaast en er worden steeds meer processen en zaken overgenomen door IT. Het voordeel hiervan is dat je een stuk efficiënter kunt werken. Daarnaast neemt de kans op het maken van een fout ook nog eens af. Al met al kunnen we zeggen dat door het inschakelen van een bedrijf zoals Trusted ID ervoor kan zorgen dat processen een stuk beter gaan verlopen binnen de organisatie.