Multiresource
Image default
Woningen

Waarom NVM Makelaardij Bolck

Je hebt makelaars en je hemt NVM Makelaars. Bij Bolck Makelaardij uit Zevenaar zijn we al bijna 25 jaar de specialist in de aankoop en verkoop van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Als familiebedrijf hechten we heel veel waarde aan een persoonlijke benadering. Wij nemen de tijd om je te leren kennen en te achterhalen wat het precies is wat je zoekt. Dat is voor ons vanzelfsprekend.

Hoog opgeleide makelaars

Net zo vanzelfsprekend vinden wij het dat onze makelaars en taxateurs goed opgeleid moeten zijn. Want hoe kun je kwaliteit leveren, wanneer je niet volledig op de hoogte bent van delaatste ontwikkelingen? Als makelaar moet je niet alleen de lokale markt kennen, maar je moet ook volledig op de hoogte zijn van alle relevante wetgeving, nu én in de toekomst.

Bolck Makelaardij: NVM lidmaatschap is logisch

De NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars is al 110 jaar de branchevereniging van de makelaars. Leden van de NVM moeten aan een aantal verplichtingen voldoen, namelijk:

–        Goede kennis van de lokale markt

–        Volledige kennis van relevante wet- en regelgeving

–        Kennis van marketing- en communicatiemiddelen die de verkoop van de woning bespoedigen

–        Bouwkundige kennis en inzicht, voor een goede inschatting van de waarde

Voor de NVM zijn dit eisen. Voor ons zijn het vanzelfsprekendheden waaraan iedereen die eer in zijn werk legt van nature wil voldoen. Ook onderstrepen we elk woord van de NVM-erecode, de gedragscode waaraan elke NVM-makelaar zich moet houden.

 Voor ons is het vanzelfsprekend dat we lid zijn van de NVM. Niet alleen omdat het NVM-logo een bewijs is van onze persoonlijke aanpak en vakkennis, maar omdat we vinden dat elke makelaar zou moeten voldoen aan de NVM-eisen.

Op zoek naar een NVM- Makelaar in de omgeving Zevenaar? Bolck gevonden

Kortom, ben jij op zoek naar een NVM Makelaar in de omgeving Zevenaar-Duiven? Kom dan eens binnen bij Bolck. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over het kopen of verkopen van je woning. Samen bepalen we welke diensten je wilt gebruiken: alleen bepaalde delen van het traject, of begeleiding van begin tot einde. Het kan allemaal, bij NVM Makelaar Bolck.

https://www.bolckmakelaardij.nl/