Multiresource
Image default
Bedrijven

Waarom ondernemers voor buitenreclame kiezen

U hebt hard gewerkt om uw onderneming op te bouwen, dan wilt u ook laten weten dat u bestaat. U hebt visitekaartjes geprint, een website laten maken en misschien zelfs een bedrijfsauto laten bestickeren. Maar wat doet u om uw bedrijfspand onder de aandacht te brengen? Potentiële klanten moeten u natuurlijk wel in één oogopslag weten te vinden. Zeker wanneer u een bedrijfspand hebt, wilt u dit dus laten zien aan voorbijgangers. Iedere voorbijganger is namelijk een potentiële klant of zakenrelatie. Buitenreclame zorgt voor een versterking van uw imago. Bewust of onbewust blijft uw bedrijfsnaam en logo toch hangen.

Soorten buitenreclame

Om bij de uitstraling van uw bedrijf te passen, zijn er diverse soorten buitenreclame waaruit u kunt kiezen. Denk hierbij aan reclameborden en naamplaten, maar ook aan spandoekframes of lichtbakken. Een meer subtiele manier om uw bedrijfsnaam of -logo in de spotlights te zetten, is het plaatsen van gevelletters. Deze zijn gemaakt uit diverse materialen, denk hierbij aan acrylaat of aluminium. Deze vorm van buitenreclame geeft een luxueuze uitstraling. Juist tussen alle schreeuwerige reclameborden kan dit juist in het oog springen. Om ook in het donker op te vallen, kunt u kiezen voor verlichte letters. In deze letters zit LED-verlichting verwerkt, ook behoren glas geblazen neonletters tot de mogelijkheden. Heeft u juist ramen die bij uitstek geschikt zijn om reclame te maken? Dan bieden letters in verschillende vormen van zelfklevende folie uitkomst. Naast letters, is het bij deze folie mogelijk om visueel nog meer kanten op te gaan. Denk aan uw logo, een plaatje of zelfs foto’s op uw ruiten.

Vraag naar de mogelijkheden

U weet al precies welke soort buitenreclame u aan uw gevel wilt monteren? Of hebt u juist nog helemaal geen idee? Laat u dan informeren en inspireren door experts. Deze werken bijvoorbeeld bij Bosman Reklame. Hier kunt u niet alleen advies inwinnen, u kunt ook inspiratie opdoen door de voorbeeldmodellen in de showroom te bekijken.

https://www.bosmanreklame.com/