Multiresource
Image default
Bedrijven

Wat zijn de mogelijkheden om als zzp’er geld te lenen

U bent zelfstandige en wilt een huis kopen. Dan zult u misschien al snel ervaren dat dit moeilijk is. Mensen met een vast contract hoeven meestal alleen hun loonstrookje aan de geldverstrekker te tonen. U heeft als zelfstandige echter geen vast inkomen. Uw inkomen kan van maand tot maand verschillen. Daarom vragen geldverstrekkers altijd aan zelfstandigen om cijfers over de afgelopen drie jaar.

Bepaal op basis hiervan hoeveel geld u kunt lenen.

Neem meestal het gemiddelde inkomen van de afgelopen drie jaar. Voordat u een gesprek aangaat met een geldverstrekker wilt u ongetwijfeld weten welke mogelijkheden er zijn.I

Het afsluiten van een hypotheek

Geld lenen als zelfstandige zonder personeel is het de afgelopen jaren makkelijker gemaakt om hypotheken te krijgen, maar dat betekent niet dat u zomaar woning kunt kopen die u nodig hebt. Over het algemeen moet u ook vertrouwen op activa die in de loop van de jaren zijn opgebouwd. Door uw vermogen te combineren met een hypotheek kunt u meestal toch een huis kopen. Gaat het om een ​​hypotheek, dan kiest u best voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Dergelijke leningen kunnen sneller worden verstrekt aan zelfstandigen zonder personeel omdat geldverstrekkers via NHG-hypotheken aanvullende garanties kunnen krijgen. Als het huis om welke reden dan ook gedwongen moet worden verkocht, is het risico van de geldverstrekker veel lager dan het risico van een hypotheek zonder NHG. Bij https://www.goedlenen.nl/ krijgt u alle informatie die u nodig hebt om de beste lening voor u af te sluiten.

Een opknaplening als zzp’er

Wilt u een grote aankoop doen om uw uw bedrijf op te waarderen en te fraaien en heeft u geld nodig? Dan kunt u geld lenen als zelfstandige zonder personeel. Een opknaphypotheek heeft doorgaans een vaste looptijd, een maandelijkse looptijd en rente. Kiest u als zelfstandige voor dit soort lening, dan krijgt u dit geld in een keer. Hiermee wordt uw aankoop onmiddellijk gefinancierd. Vervolgens moet u een deel van het geld elke maand terugbetalen. U betaalt rente over het terug te betalen bedrag, waardoor het voor geldverstrekkers interessant is om u geld te lenen. Bij https://www.goedlenen.nl/ zullen ze u op hoogte brengen van het feit dat de rente afhankelijk is van het bedrag en de looptijd van uw lening.

https://www.goedlenen.nl/